Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Rac

S-ar putea să fii mai contrariat ca niciodată la începutul săptămânii, chiar dacă nu ești de acord cu înțelepciunea cuiva din apropierea ta.

Cu toate acestea, dacă simți că această persoană încearcă să te manipuleze, să nu te simți vinovat dacă ești ferm și nu vrei să-ți restrângi limitele. Deși pătratul dintre Venus și Neptun ar putea să te încurajeze să dai credit acestei persoane, ar fi mai bine pentru tine dacă nu o faci.

Faptul că opoziția dintre Soare și Jupiter se dizolvă, marți, 22 mai, poate fi o zi excelentă pentru tot felul de evenimente sociale, întâlniri romantice și distracie. Indiferent de ce faci, bucură-te de tine.

Sfârșitul săptămânii, 25 și 26 mai, ar putea fi puțin mai intens. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, trigonul dintre Soare și Pluto de vineri, 25 mai, te poate ajuta să faci cea mai bună alegere pentru tine. Duminică, 20 mai, conjuncția dintre Mercur și Uranus ar putea să te încurajeze să cauți noi oportunități, dar să eviți mișcările impulsive.

Te-ai întrebat vreodată de ce ai facut eforturi în plus într-o relație, chiar și atunci când părea că nu mai era nimic de făcut? Acum este săptămâna ta. Tot ceea ce determini romantic începe să se întoarcă înapoi în mod uimitor. Nu te-ai aștepta, dar ești fericit cu ce ai. Ești nerăbdător ca lucrurile bune să se concretizeze cât mai rapid, undeva pe la sfârșitul săptămânii, dar că dorești de astă dată, puțin mai mult. Cu cât avansează lucrurile, cu atât va fi mai bine pentru tine.

Profesional va trebui să îți susții principiile. Eforturile în ce privește relațiile publice și team building-ul merg foarte bine. Colaborările sunt susținute și ai susținători. Vei găsi o audiență la fel de susținută și dacă lucrezi în vânzări. Provocările dificile necesită răbdare și chiar un simț al umorului. Perioada este excelentă pentru proiecte de construcție și planuri financiare. Influxurile astrale aduc realitățile financiare în prim plan.

Ai șansa de a face locul de muncă un loc mult mai plăcut pentru cele opt ore cât stai acolo sau pentru mai mult. Munca ta este un fel de avertisment care te aduce în linie pentru un pachet de compensații mai bun. Această notificare poate fi transformată în avantajul tău, așa că reține, nu vei mai avea ocazia de a ține situația sub control așa cum o ai acum.

S-ar putea să existe și câteva provocări pentru a lucra din greu și atunci te va ajuta o abordare mai relaxată a vieții și a muncii. Stresul și anxietatea pot dăuna sănătății, ei sunt sabotori tăcuți, fără a pune capăt haosului din corp. Vei aprecia cu adevărat beneficiile unui antrenament bun și dacă o faci regulat, el îți aduce forță interioară și un sentiment de calm interior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top