Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 7 aprilie 2018 Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Taur

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Taur. Şi pentru aceşti nativi lucrurile se mai detensionează în sensul că nu se mai simt bombardaţi cu tot felul de probleme, nu se mai simt stresaţi de apropierea vreunui dead line şi nici nu mai sunt stresaţi de ideea că nu vor şti să echilibreze viaţa profesională cu cea sentimentală.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Mai mult, pentru unii dintre ei este o perioadă de acalmie şi lucrurile sunt cu atât mai relaxante.

Problemele sentimentale aş spune că le aparţin, în această săptămână, celor tineri, celor care nu au experienţă, dar care nici nu vor să accepte că pe ici, pe acolo mai pot îmbunătăţi ceva sau ar putea învăţa câte ceva.

Poate că este o capcană ca să vadă că acolo unde sunt excese lucrurile pot scăpa de sub control. Se consideră victime la propriu, sunt convinşi că soarta are ceva cu ei, dar nici nu le trece prin cap să se gândească măi, dacă la mine este problema, dacă încăpăţânarea, gelozia şi furia de nu putea avea ce îmi doresc acum, creează starea de fapt?!

Nu, dimpotrivă se victimizează. Zilele critice: 1, 2, 4 şi 5 aprilie. Nici cuplurile mature nu scapă de probleme, ar putea pierde o persoană iubită, pot avea probleme cu copii sau copiii să le creeze probleme care să îi scoată din circuitul financiar ceva vreme.

Atenţie la ziua de 4 aprilie. Unii Tauri pot decide acum să divorţeze, alţii care sunt deja în divorţ vor afla despre ei, în ghilimele spus, lucruri despre care habar nu aveau, dar ce va fi mai dur este că vor afla lucruri pe care nici nu le bănuiau despre cei care le-au fost parteneri, fie ei băbaţi sau femei.

Zile dure: 5 şi 6 aprilie. Din păcate nu pot decât să se replieze, să-şi adune forţele şi să meargă mai departe.

Nici măcar profesional, cei tineri nu sunt scutiţi de probleme. Unii îşi caută un loc de muncă, alţii sunt în pericol să piardă un loc de muncă.

Sau sunt iritaţi ori au impresia că nu sunt remuneraţi pentru munca lor, dar oare cine a avut salariu de director încă de pe băncile şcolii, peste tot li se va cere experienţă şi… de aici sensibilităţile lor. Zile grele: 3, 4 aprilie.

Ziua de 2 aprilie este una foarte bună pentru doamne, care vor demonstra că nu ai nevoie de prea multe pentru a crea un mediu de muncă activ şi dinamic, culmea, ele cărora nu le prea place ideea de mişcare. Sfatul meu este să nu răspundă provocărilor, să nu se lase prinşi într-o capcană ale cărei substraturi le vor înţelege sau le vor afla destul de târziu.

Cert este că se vor confrunta cu oameni diabolici i-aşi numi, care nu doresc decât îndepărtarea lor de la acel loc de muncă. Deci, atenţie tot la ziua de 5 aprilie. În schimb, cei care nu au un loc de muncă, este posibil ca tot atunci să găsească unul.

Financiar, avantajaţii săptămânii, clar sunt adulţii care vor şti ce şi cum să negocieze sau vor primi confirmarea că urmează să sosească nişte bonusuri de pe urma unor contracte. Din acest punct de vedere aş spune că zilele de 1, 2, 3 aprilie sunt zile benefice.

Nativii Taur pot fi un exemplu pentru nativii altor semne recunscuţi drept cheltuitori notorii, mă refer la Gemeni, la Lei şi la Vărsători.

În ce priveşte sănătatea, e, aici ar putea fi ceva probleme, chiar în regim de urgenţă, crizele biliare fiind unul din motive, dar mai putem include şi ocluziile intestinale şi peritornitele ca urmare a unor indigestii repetate. Dacă sunt plecaţi, să fie atenţi ce mănâncă, dacă nu, să o lase mai moale cu grăsimile şi cu carnea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top