Connect with us

Revistateo.ro

Ascendent Scorpion

Ascendent

Ascendent în Scorpion

ASCENDENT ÎN SCORPION. Aerul misterios şi carismatic de care te bucuri la maximum este rezultatul faptului că ai acest ascendent. Mereu cu o personalitate magnetică şi carismatică, reuşeşti să-i atragi pe ceilalţi în jurul tău cât ai pocni din palme.

Personalitatea ta este una cu adevărat puternică. Asta te face greu de învins pe toate planurile, mai ales atunci când te afli la ananghie. Chiar dacă oamenii sunt atraşi de prezenţa ta, nu prea reuşesc ei să te înţeleagă, căci nimeni (câteodată nici măcar tu) nu are idee ce-ţi trece prin cap.

ASCENDENTUL ÎN SCORPION

Cu toate că la exterior te prezinţi ca o persoană tare, cu un caracter pe măsură, înăuntru eşti atât de emotiv încât câteodată te surprinzi şi pe tine când izbucneşti în plâns, chiar dacă o faci din iubire, ură sau gelozie.

Pentru tine nu există cale de mijloc şi reuşeşti dintr-o singură privire să cataloghezi un om. Lăsând asta deoparte, îţi plac întotdeauna experienţele intense şi eşti atras de locuri ciudate, neobişnuite, unele dintre ele chiar periculoase.

1 Comment

1 Comment

  1. Mari

    2017-08-25T11:06:00+03:00 at 2017-08-25T11:06:00+03:00

    Chiar asa e

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top