Connect with us

Revistateo.ro

Ascendent în Săgetător

Ascendent

Ascendent în Săgetător

ASCENDENT ÎN SĂGETĂTOR. Caracteristica principală a acestei persoane este independenta. Ascendentului în Săgetător îi place libertatea, adoră să se descurce pe cont propriu. Nu suportă să se simtă îngrădit în niciun fel. Este o persoană optimistă, care vede partea bună a lucrurilor în absolut orice situație. Nu se va lăsa niciodată dorobât de probleme.

Cel cu ascendent în Săgetător este în permanență agitat, mereu are de lucru, iar dacă nu are, își face. Nu are stare și simte nevoia să întreprindă ceva încontinuu. Este dificil să îl supui sau să îl ajuți să își găsească echilibrul. În plus, optimisul său îl salvează de fiecare dată. Mereu vesel și dornic de aventură, ascendentul în Săgetător este deseori ignorant. Nu are timp pentru problemele celrolalți și, nici dacă ar avea, nu ar fi dispus să le asculte.

ASCENDENTUL ÎN SĂGETĂTOR  

Totuși, dacă ai norocul să îți fie prieten, el te va asculta mereu și îți va oferi cele mai bune sfaturi, având darul de a privi obiectiv situația și de a găsi varianta optimă pentru a rezolva problema. Fii atent cu el, pentru că este o persoană directă, care spune tot ce gândește. Nu este prefăcut și nu va ascunde niciodată nimic, ci mai degrabă va prefera să te lovească cu vorbe sincere decât să te mintă frumos.

Ascendentul în Săgetător este pasionat de călătorii. Aventurile sunt pe primul plan pentru el, pentru că îi place să își asume riscuri și să descopere locuri și oameni noi. Are țeluri înalte și face totul pentru a le atinge. Uneori, aspirațiile lui îți vor părea de neatins și totuși, se învârte cumva și ajunge acolo unde își dorește, oricât de greu ar părea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top