Connect with us

Revistateo.ro

Ascendent în Pești

Ascendent

Ascendent în Pești

ASCENDENT ÎN PEȘTI. Ascendentul din Pești este foarte sensibil. El are obiceiul de a distorsiona realitatea, mai ales pentru că are credința că toți oamenii sunt la fel de buni și de deschiși cum este el. De multe ori are de suferit din pricina acestui lucru. Este o persoană care nu are mare încredere în forțele proprii și asta poate fi un impediment de multe ori.

Această persoană se va dedica mereu celor din jur și va fi preocupată de bunăstarea semenilor săi. Se va simți împlinită numai când îi va ajuta pe ceilalți, însă își va dori să rămână în umbră ori de câte ori face un bine. De fapt, ascendentul în pești urăște să fie în centrul atenției și vrea să rămână anonim de cele mai multe ori. Este caracterizat de timiditate, fiind mereu singur, retras, oarecum ascuns și foarte secretos.

ASCENDENT ÎN PEȘTI 

Ascendentul în Pești este mereu romantic și menalcolic. În cuplu, este adeptul serilor romantice, la lumina lumânării, iubește preludiul îndelung și face totul pentru ca partenerul să se simtă iubit. De multe ori trăiește într-o lume ideală, pe care singur și-a creat-o și la final ajunge să fie dezamăgit. Este foarte greu să îl aduci la realitate.

Ascendetul în Pești va fi întotdeauna un prieten de nădejde, gata să sară în ajutorul tău și să facă tot ce poate. Deseori este naiv și ușor influențabil, așa că hotărârile le ia foarte greu, cântărind îndelung problema. Nu este niciodată pregătit pentur necazuri, deoarece trăiește în universul lui utopic, unde totul este bine. Știe să păstreze secretele, mai ales că el este un mare secretos și nu spune prea multe despre viața sa.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top