Connect with us

Revistateo.ro

Ascendent în Capricorn

Ascendent

Ascendent în Capricorn

ASCENDENT ÎN CAPRICORN. Persoana cu ascendent în Capricorn este ofire interiorizată, deseori tristă fără motiv și nu foarte sociabilă. Mulți ar spune că este o persoană misterioasă, care ascunde mereu câte ceva, care nu vrea să te lase să pătrunzi în lumea sa. Poate părea greu accesibilă și nu este nici foarte comunicativă.

Ascendentul în Capricorn este foarte precaut. Se păzește bine de tot ce îl înconjoară și nu are foarte multă încredere nici măcar în cei mai apropiați prieteni. De aceea, este greu de dezamăgit sau de rănit. Totodată, această persoană te va uimi cu strictețea și punctualitatea sa. Respectă fiecare promisiune și niciodată nu te va dezamăgi. Este meticuloasă și atentă la detalii, caracteristici pe care le găsim cu greu la alte semne din zodiac.

ASCENDENT ÎN CAPRICORN 

Ascendentul în Capricorn va fi plasat mereu în calea obstacolelor, însă va reuși să le înlăture cu brio și va fi întotdeauna într-i continuă ascensiune. Deși de multe ori ți se va părea că bate pasul pe loc, acesta se îndreaptă spre realizarea idealurilor sale încet, dar sigur. Este o persoană responsabilă și de aceea i se vor oferi deseori funcții de conducere sau responsabilități mari. Nu va dezamăgi pe nimeni, din contra.

Persoana cu ascendent în Capricorn este foarte romantică și visătoare. Deseori o vei găsi pierdută în visele sale și departe de realitate. Este melancolică și își amintește des momentele emoționante din viața sa. Din păcate, nu are un simț al aventurii dezvoltat, așa că va crea cu greu momente pe care să nu le uite. Are nevoie de cineva care să aducă adrenalină în viața sa, deoarece de multe ori este mult prea liniștită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top