Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin: 7 motive să începi un program de detoxifiere

Stiri

Andreea Marin: 7 motive să începi un program de detoxifiere

Andreea Marin: 7 motive să începi un program de detoxifiere.

„Suntem mai mult decat ceea ce destinul pare să scrie pentru noi: eu cred că suntem rezultatul alegerilor noastre la fiecare pas din viață, si astfel ne scriem povestea”, scrie Andreea Marin pe noul ei site, www.detoxbyandreea.ro, unde vorbește despre experiențele, schimbările, deciziile pe care le-a luat pentru a duce o viață mai sănătoasă, mai echilibrată.

Într-una dintre postările pe site-ul său referitoare la sănătate, Andreea propune o sesiune de „Detoxifiere la Bodrum”, un program pe care ea însăși l-a încercat și pe care îl recomandă prietenilor. De ce un program de detoxifiere? Iată câteva motive pentru care merită să încerci un asemenea program:

1.Pentru că așa cum îți renovezi casa din când în când, la fel trebuie să ai grijă de interiorul și exteriorul corpului tău.

2.Pentru că nu e niciodată prea târziu să înveți să faci alegeri sănătoase.

3.Pentru că Bodrum este un loc minunat.

4.Pentru că echipa de aici te va ajuta să ajungi la rezultate remarcabile in restabilirea echilibrului trup-minte-suflet.

5.Pentru că tarifele pentru români sunt preferențiale ( 168 eur / persoana/ noapte in SGL sau 268 eur /2 persoane / noapte in DBL, incluzand cazarea si programul de detoxifiere).

6.Pentru că poți alege între trei programe: Master Detox, Green Juice Detox sau Raw Vegan.

7.Pentru că se apropie sarbatorile de iarna si trebuie sa fii in forma.

Mai multe pe

1 Comment

1 Comment

  1. cineva

    2014-10-22T00:09:44+03:00 at 2014-10-22T00:09:44+03:00

    la cate programe, sunt pentru pretul ala, nu vei avea timp sa le faci pe toate! defapt nu vei avea timp de prea multe……. si la cat costa nu se merita! asta e doar o publicitate, pentru hotelul respectiv! retele de detoxoifiere le putem face si acasa!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top