Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Esca a scris un mesaj emotionant in memoria bunicii sale

Stiri

Andreea Esca a scris un mesaj emotionant in memoria bunicii sale

Doar cei care au pierdut pe cineva drag inteleg momentele in care facem ceva in amintirea sa. Indragita vedeta de televiziune Andreea Esca si-a amintit de bunica ei, plecata in Ceruri, si i-a dedicat un mesaj pe Facebook.

„Draga Mamaie, de acolo de unde esti tu sa stii ca mi-a iesit foarte buna mancarea de gutui. Chiar asa ca a ta. Le-am dus si fetelor de la serviciu si le-a placut”, a scris prezentatoarea de stiri pe contul ei.

Andreea Esca isi aminteste des de bunica ei

Nu este prima oara cand vedeta ii dedica mesaje bunicii, pe care le impartaseste cu prietenii si fanii ei. Anul trecut, Esca a postat o fotografie cu bunica ei, iar internautii au remarcat cat de mult seamana cele doua: „Dimineata m-am trezit cu un dor ingrozitor de „Mamaie”, bunica mea! La cateva minute dupa am primit un mail de la Cornel Ilie (VUNK) in care imi povestea despre cum am putea sarbatori „Ziua Dorului” pe 13 mai. Nu exista coincidente. Doar trairi si suflete!”

andreea-esca-a-scris-un-mesaj-emotionant-in-memoria-bunicii-sale-1

Andreea Esca este cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania. In paralel cu meseria de jurnalista, a urmat o serie de studii universitare si postuniversitare si o serie de programe de pregatire profesionala la Centrul pentru Jurnalism Independent din Praga, CNN Atlanta si in Atena (1994).

De mai bine de 20 de ani, este cea mai urmarita figura de pe micul ecran. A devenit celebra pe 1 decembrie 1995 cu salutul „Buna seara, Romania, buna seara, Bucuresti. PRO TV te saluta!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top