Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Esca sărbătorește majoratul căsniciei sale

Staruri

Andreea Esca sărbătorește majoratul căsniciei sale

Andreea Esca a cunoscut în ultimii 18 ani un singur bărbat. Cel care i-a oferit încredere, siguranță, afecțiune.

Cel care a făcut-o să se simtă femeie, o femeie liberă, dar în același timp o femeie care a pus familia mereu pe primul loc și a știut să se împartă între carieră și cei dragi.

Andreea Esca împlinește majoratul relației sale. De 18 ani este alături de afaceristul Alexandre Eram, iar povestea lor de iubire este una cu totul specială.

Încă de când s-au cunoscut, cei doi au simțit că vor porni împreună într-o călătorie lungă, plină de peripeții și de momente frumoase.

„Azi e majoratul relației oficiale”, a scris Andreea pe Instagram în dreptul unei fotografii sugestive pentru evenimentul pe care îl sărbătorește.

Cum a început povestea de iubire cu Eram? O spune chiar prezentatoarea

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta.

CITESTE SI: Liviu Vârciu se pregătește de nuntă? Anda, iubita lui, a spus adevărul

Elena Merișoreau, dezvăluiri după ce menajera i-a furat un sfert de kilogram de aur

Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică…. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie.

Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, spunea Andreea Esca, conform libertatea.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top