Connect with us

Revistateo.ro

Star

Andreea Marin, confesiune tristă: „O tragedie!”

Andreea Marin și-a deschis sufletul acum câteva luni în fața Andreei Esca, în emisiunea pe care știrista o realizează la Europa FM.

Andreea Marin, confesiune tristă

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a vorbit despre perioada copilăriei, spunând că cel mai dor îi este de mama ei, care a părăsit lumea timpuriu.

„Mi-e dor de mama pentru că mama e cea care mi-a lipsit de la 9 ani. S-a pierdut într-un accident. A murit în brațele mele. Am devenit mare imediat după aceea. M-am maturizat brusc, a fost un șoc. Tata a fost la pământ, cum e și firesc. Tata avea 38 de ani și mama 36. A fost o tragedie.

Am simțit că trebuia să iau eu pe umerii mei totul. Cumva Dumnezeu m-a ales pe mine să fiu mai puternică. M-am ținut tare cât am putut de mult. Eu nu m-am gândit la asta atunci, că țineam greutăți mai mare decât putea duce un copil.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin: „Nu am putut tine post”

Nu mi-am trăit copilăria așa cum se cuvine după acel moment. Dacă nu trăiești ce se cuvine la momentul potrivit, undeva mai târziu apare decontul. Mi-au lipsit niște sentimente. Undeva a rămas un gol uriaș. Asta explică, cumva, poveștile mele de dragoste de la maturitate. Mereu am căutat dragostea aceea pură, necondiționată”, a mărturisit Andreea Marin la radio.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top