Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere

Anca Alungulesei recomanda programul de detox dupa sarbatori!

Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer de alimentatie raw-vegana, dezvaluie doua modalitati eficiente prin care se poate face detoxifierea dupa sarbatori. Dupa Craciun si Revelion, cele mai multe persoane resimt o stare de oboseala, iar o detoxifiere poate ajuta la vitalizarea corpului si la eliminarea kilogramelor acumulate in aceasta perioada.

Detoxifierea se poate realiza cu ajutorul sucurilor naturale stoarse prin presare la rece si a smoothies-urilor, iar beneficiile asupra starii de bine a organismului sunt foarte variate: de la cresterea nivelului de energie si optimism, consolidarea sistemului imunitar, alcalinizarea organismului, prevenirea bolilor cornice si pana la performante excelente in curele de slabire”, spune Anca Alungulesei care recomanda ca, pentru o perioada de 3, 5 sau 7 zile, sa se consume hrana lichida – sucuri baute la intervale regulate de timp.

Anca-Alungulesei---smoothie-verde-detox

O alta varianta, mai usoara, care se adreseaza celor care considera ca sucurile nu sunt suficiente pentru ei, consta in combinarea acestora cu mancare cruda. Astfel, in doar doua saptamani, organismul isi poate reveni la o digestie activa.

Budinca

Anca-Alungulesei--Supa-detoxifiere

Anca-Alungulesei-salata-detoxifiere

Anca-Alungulesei--Suc-de-iarba-de-grau

“Hrana vie, prin faptul ca este neprocesata termic, ne energizeaza in loc sa ne rapeasca din energie, este mult mai usor digerabila, este incarcata de nutrienti, vitamine, enzime si minerale si are un gust excelent. Hrana vie este atat pentru persoanele care nu doresc sa consume alimente de origine animala, dar si pentru persoanele care consuma carne.

Mai mult decat atat, ea este recomandata persoanelor care au probleme cu greutatea, deoarece ajuta la slabit, persoanelor care au probleme digestive sau persoanelor cu boli cronice. Intr-un cuvant, este recomandata tuturor!”, adauga Anca Alungulesei, care ofera si o varianta a acestui regim:

Ora 09:00 – Tonic alcalinizant din iarba de grau si vlastari.
Ora 11:00 – Budinca energizanta.
Ora 13:00 – Smoothie verde asezonat cu superalimente.
Ora 15:00 – Supa cruda imbogatita cu superalimente si servita cu biscuiti din seminte.
Ora 17:00 – Salata multicolora din legume, seminte si vlastari, toate intr-un dressing special
Ora 18:00 – Digestiv natural din radacini
Ora 20:00 – Suc verde din legume stors prin presare la rece.

Cei care vor sa invete cum isi pot prepara singuri meniul de detox dupa sarbatori, se pot inscrie la workshop-ul organizat de Anca Alungulesei pe 27 ianuarie. http://www.rawcoco.ro/produs/meniu-de-detoxifiere-si-slabire/.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top