Connect with us

Revistateo.ro

Ameliorează durerile dentare cu aceste remedii homemade

Stiri

Ameliorează durerile dentare cu aceste remedii homemade

Orice durere din organism îți indică faptul că trebuie să mergi la un medic. Cu toate acestea, micile dureri dentare pot fi deseori tratate și acasă, cu remedii naturiste. Dacă totuși nu observi nicio schimbare, cel mai indicat este să vezi cât mai repede un specialist.

CITEȘTE ȘI: CARE SUNT CAUZELE SENSIBILITĂȚII DINȚILOR

Uleiul de cuișoare este un remediu străvechi foarte eficient, care ușurează imediat micile dureri dentare. Substanțele pe care acesta le conține cu proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care ăși fac efectul rapid. Pentru a trata durerile de dinși trebuie să înmoi o dischetă demachiantă în ulei de cuișoare și să o ții în cavitatea bucală, aproape de locul dureros. Poți găsi acest ulei la magazinele de tip plafar sau chiar la farmacie.

Pastilele sau siropurile de tuse conțin de obicei o cantitate mică de anestezic, car epoate fi adjuvant în durerile de dinți. Ține în gură timp de câteva minute sirop de tuse care conține ingredientee precum mentol sau benzocaină și s-ar putea să observi o remediere a situației.

De multe ori durerea poate fi provocată de o bucată de mâncare prinsă undeva între dinți. Asigură-te că îți clătești cavitatea bucală cu apă de gură cât mai energic, pentru a elimina orice urmă de mâncare. Dacă întâmpini această problemă deseori, este bine să mergi la un medic, pentru că ai putea avea o problemă a gingiilor.

Ceaiul conține acid tanic care reduce inflamațiile rapid. Aplică un pliculeț de ceai umed pe zona dureroasă pentru a dezumfla gingia atunci când este cazul. O felie de castravete proaspăt sau o dischetă demachiantă înmuiată în alcool pot amorți zona dureroasă pe moment. Printre alimentele care favorizează dispariția durerilor dentare se numără usturoiul, ceapa, iarba de grâu sau apa sărată.

Nu uita că medicul este cel care îți poate prescrie un tratament adecvat și este indicat să mergi la un control dacă întâmpini des dureri dentare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top