Connect with us

Revistateo.ro

Alimentele care îți inflamează corpul

Stiri

Alimentele care îți inflamează corpul

Alimentele procesate din supermarketuri sunt alimentele care îți inflamează corpul. Dacă vei consuma timp de o săptămână produse de la bunica, adică acei cartofi și acele roșii fără tratamen chimic special, vezi observa cum inflamațiile se vor reduce. Cheia este să consumi alimente scoase direct din pământ și nu modificate în laboratoare.

O relația sănătoasă cu mâncarea trebuie să aibă în vedere și sportul, însă fără a exagera cu exercițiile fizice. Cu cât se consumă mai multe produse procesate, cu atât nevoia de a face exerciții intense crește mai mare, deoarece chimicalele din produse ne vor face să ne pierdem energia și musculatura care va trebuie câștigată dublu la antrenament. Iată care sunt alimentele care îți inflamează corpul:

ZAHĂRUL PROCESAT
Zahărul procesat ne păcălește oferindu-ne o stare de bine, însă te moleșește la câteva minute după consum. Acesta poate fi înlocui cu miere de albine crudă.

SAREA DE MASĂ
Da, sarea de masă este un aliment inflamatoriu! Majoritatea alimentelor procesate precum foietajele, chipsurile sau chiar unele sandwichuri conțin sare de masă iar asta duce automat la inflamații și îngrășare.

FĂINA DE GRÂU
Fâina de grâu este consumată zilnic deoarece cu toți mâncăm pâine sau produse de panificație. Această făină poate fi înlocuită cu făina de migdale pentru a evita riscul inflamațiilor.

LACTATELE
Laptele de vacă poate cauza inflamații la nivelul corpului, dacă este consumat iresponsabil. O alternativă la laptele de vacă este laptele de capră. Explicația potrivit căreia laptele este un alimente care provoacă inflamații este următoarea: de la vârste fragede, corpul nu mai este capabil să producă acele enzime care sunt create pentru digestia lactatelor.

ALCOOLUL
Fie că este bere, whiskey sau un vin bun, alcoolul produce inflamații în corp. Pentru a înlocui alcoolul poți opta între băuturile pe bază de Kombucha, apă gazoasă sau sucuri presate la rece. Alcoolul este cel mai inflamatoriu aliment și cel mai toxic pentru organism (observați băutorii de bere – se îngrașă într-un timp record).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top