Connect with us

Revistateo.ro

Alimente minune pentru un păr puternic

Par & Coafuri

Alimente minune pentru un păr puternic

Pentru a te putea bucura de un păr puternic, trebuie în primul rând să îți îngrijești organismul. Desigur, produsele de uz extern au și ele un rol important, însă atât timp cât alimentația ta zilnică nu este echilibrată, nu vei reuși să obții rezultatele dorite. Pe lista cu alimente benefice pentru sănătatea părului se numără următoarele!

CITEȘTE ȘI: DE CE ESTE O IDEE BUNĂ SĂ TE TUNZI SCURT

Carnea roșie – oferă organismului necesarul de proteine pentru a-ți întări firul de păr și unghiile. Proteinele sunt folosite de organism pentru a produce keratină, o substanță esențială pentru sănătatea firului de păr. Pe lângă asta, carnea roșie conține încă un nutrient important pentru păr și anume fierul. Deficiența de fier este deseori asociată atât cu câderea părului, cât și cu diferite afecțiuni ale unghiilor.

Afinele – consumul de afine este o modalitate excelentă de a-i asigura organismului doza zilcniă necesară de antioxidanți. Aceștia contribuie la sănătatea firului de păr, întârindu-l până la vârfuri. Totodată îl protejează de radicalii liberi și de efectul nociv al acestora. Consumă afinele la micul dejun cu iaurt și fulgi de ovăz, sau ia-le la tine pe post de gustare după prânz!

Migdalele – sunt unele dintre cele mai bune ingrediente pentru un păr puternic, fiind o sursă incredibilă de proteine, magneziu și mulți alți nutrienți importanți pentru podoaba capilară. Magneziul reduce hormonii de stres și astfel nu trebuie să îți mai faci probleme pentru căderea părului!

Berea – în mod surprinzător, berea este un ingredient indispensabil persoanelor care își doresc un păr puternic. Dacă nu obișnuiești să bei, o poți utiliza la gătit diverse sosuri. Studiile arată că berea conține anumiți nutrienți care contribuie la îmbunătățirea circulației scalpului,

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top