Connect with us

Revistateo.ro

bronzul

Stiri

Alimente care îți accentuează bronzul

Pentru că vara este anotimpul în care bronzul de pe piele este pus cel mai bine în evidență, iată ce alimente trebuie să consumi pentru ca acesta să aibă un aspect sănătos și accentuat.

CITEȘTE ȘI: TOP 5 ZODII CARE SUNT OBSEDATE DE BRONZ

Alimentele care îți accentuează bronzul sunt legumele şi fructele bogate în betacaroten, precum ardeii graşi, morcovii, pepenele, roşiile, pătrunjelul, varza roşie și multe altele. Pigmentarea pielii prin consumul de alimente ce conțin niveluri ridicate de betacaroten este confirmată de medicină.

Poți incerca să consumi dovleac, pentru că acesta este bogat în betacaroten și îți va pigmenta pielea într-o nuanță plăcută de bronz. Cele mai bune rezultate în ceea ce privește bronzul se obțin și consumând în mod regulat morcovi cruzi, care au un nivel ridicat de betacaroten.

Frunzele de salată roșie conțin o cantitate însemnată de betacaroten și nutrienți esențiali pentru sănătatea pielii. Avantajul acestui aliment este că poate fi consumat oricând, ca atare, în salate lângă orice tip de mâncare.

Pentru că tot suntem în anotimpul cald, poți încerca să consumi și un fruct exotic care să îți evidențieze bronzul.  Fructul de mango este extrem de bogat în betacaroten și vitamina E. Vitamina E stimulează organismul să producă melanină și îmbunătățește aspectul pielii prin diminuarea ridurilor fine.

La fel ca sfecla roșie, caisele conțin vitamina A și stimulează organismul să producă melanină. De altfel, melanina este folosită deseori în autobronzante sau în produsele cosmetice de accentuare a bronzului pielii.

Sursa foto: elacraciun.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top