Connect with us

Revistateo.ro

Alex Velea va fi vocea unui personaj de desene animate

Inedit

Alex Velea va fi vocea unui personaj de desene animate

Alex Velea va fi vocea unui personaj de desene animate. Cei mici, dar şi cei mari, vor putea auzi voce cântăreţului în cele zece episoade din seria animată „Dincolo de hotarul grădinii”, realizată de Patrick McHale pentru canalul de desene pentru copii.

CITEŞTE ŞI: Julianne Moore, concediată pentru că a jucat slab într-o reclamă

Desenele animate spun povestea a doi fraţi, Wirt (dublat de Alex Velea) şi Greg, care pleacă de acasă şi ajug să se rătăcească în Necunoscut. Cu ajutorul unui pădurar şi al unei păsări vorbitoare, cei doi copii speră să găsească drumul spre casă, nu înainte de atrece ărintr-o serie de peripeţii, spre deliciul celor mici.

Celebrul cântăreţ este foarte încântat de idee şi spune că rolul de personaj de desene animate a fost o provocare nu a putut să o refuze.

„Este pentru prima dată când pun voce pe un personaj animat. A fost o provocare, pentru că nu am mai făcut niciodată asta. A trebuit să înţeleg foarte repede personajul şi să mă transpun, să intru în pielea lui Wirt, să fiu natural şi să nu las impresia că intepretarea e una forţată. Cei de la studioul cu care am înregistrat au multă experienţă şi multă răbdare şi m-au ajutat. Cred că împreună am făcut o treabă foarte bună şi dublajul a ieşit foarte bine”, a declarat Alex Velea.

În plus, acesta a mai spus în cadrul unui mini-interviu că desenele animate conţin şi o serie de sfaturi pentru cei mici, care pot învăţa într-un mod interactiv ce înseamnă prietenia şi unitatea dintre fraţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top