Connect with us

Revistateo.ro

Alex Velea, marturisiri despre relatia lui cu Antonia

Stiri

Alex Velea, marturisiri despre relatia lui cu Antonia

Alex Velea si Antonia formeaza unul din cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cantaretul si-a deschis sufletul aseara, intr-o emisiune de televiziune, si a marturisit tot adevarul despre relatia lui cu celebra cantareata.

„Akim a fost o surpriza”

„Facem antrenament amandoi. Mai facem acasa miscare amandoi. Nu vezi ca facem numai copii? Atata miscare am facut ca s-a lasat cu certificat. Facem intruna miscare. Mi-a zis mama: sper ca nu mai faceti un copil. Nu stiu, nu cred ca mai facem, avem 3 deja, e cifra magica.

Akim a fost o surpriza. Noi facem miscare in fiecare zi, cardio de dimineata pe stomacul gol si seara forta. Diverse grupuri de muschi, in diverse pozitii si aparate”, a declarat Alex Velea la Antena 1.

Asadar, artistul a anuntat ca nu se mai gandeste la inca un copil, insa nu se stie niciodata cand le va mai oferi Dumnezeu un cadou. Antonia si Alex Velea au un baietel, pe Dominic. Micutul a venit pe lume pe 27 decembrie 2014, de Sfantul Stefan.

CITESTE SI: La cateva zile dupa ce a nascut, Antonia a semnat primul contract pentru fiul ei, Akim

Dupa doar doi ani, s-a nascut cel de-al doilea copil al cuplului. Akim a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. Antonia mai are o fiica din relatia anterioara cu Vincenzo Castellano, pe nume Maya. Fetita Antoniei are sase ani si locuieste in Italia impreuna cu bunicii lui Vincenzo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top