Connect with us

Revistateo.ro

Alanis Morissette se face scriitoare

Inedit

Alanis Morissette se face scriitoare

Alanis Morissette se face scriitoare. Arista canadiană revine în atenţie publicului larg, însă nu prin muzica ce a facut-o celebră. Aceasta va publica o carte anul acesta, despre care spune că va schimba în bine viaţa fanilor ei.

CITEŞTE ŞI: De ce boli suferă vedetele și nu știai

„Acum scriu o carte despre absolut toată viaţa mea. Voi folosi poveştile mele autobiografice pentru a ilustra diverse gânduri şi mostre de înţelepciune, aşadar cartea serveşte unui scop bun, ajutând oamenii care trec prin dependenţă, vindecare, comentarii negative despre celebritate, comentarii negative despre bani, comentarii negative despre trupurile lor, comentarii negative despre vieţile lor sexuale. Sunt un fel de filosof şi tocilar academic. Nu aş putea să vorbesc despre ceva ce nu cunosc”, a declarat Alanis Morissette pentru Billboard.

Morisette a mărturisit în acelaşi interviu că plănuieşte să le spună tuturor despre „dependenţele” ei şi despre modul în care celebritatea i-a afectat viaţa.

„Dependenţa de muncă, dependenţa de dragoste – dar şi dependenţa de mâncare. Sincer, aceasta din urmă a fost pentru multă vreme o problemă majoră pentru mine. Mă voi concentra şi pe procesul de recuperare după aceste dependenţe”, a mai afirmat Alanis Morissette.

Pe lângă volumul ce urmează să apară pe piaţă, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, cântăreaţa a dat mâna cu Tom Kitt, compozitorul care în trecut a mai colaborat cu cei de la Green Day pentru transformarea în musical a melodiilor dintr-un album al formaţiei americane. Astfel, Morissette vrea să pună în scenă piesele de pe celebrul ei album „Jagged Little Pill”, într-un spectacol ce urmează să fie jucat pe Broadway

Născută în 1974 la Otawa, Canada, Alanis Morissette a debutat în industria muzicală pe când avea doar 10 ani, iar la 14 ani semna primul său contract cu o casă de discuri. În 1995 debuta şi pe plan internaţional, cu albumul „Jagged Little Pill”, care de altfel a intrat în istoria muzicii, fiind desemnat cel mai bine vândut disc al unei artiste solo. Cântăreaţa a concertat şi în România, în 2008, în cadrul festivalului B’estfest, ce a avut loc la Bucureşti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top