Connect with us

Revistateo.ro

Ai bilet la concertul Julio Iglesias?

Inedit

Ai bilet la concertul Julio Iglesias? S-A AMÂNAT!

Fanii artistului, care şi-au cumpărat biletele din timp pentru a fi siguri că prind un loc în sală, vor trebui să mai aştepte reprezentaţia de la Bucureşti.

Conform organizatorilor, Julio Iglesias va începe turneul european din 2015 tot în România, pe 22 mai, dar la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

CITEŞTE ŞI: Fiul lui Julio Iglesias va cânta în deschiderea concertelor tatălui său

Astfel, bucureştenii vor fi nevoiţi să aştepte concertul Julio Iglesias până pe 2 iulie, din cauza unor probleme tehnice, se arată într-un comunicat de presă.

Organizatorii evenimentului au anunţat că biletele pentru concertul de pe 20 mai rămân valabile pentru cel de la începutul lunii iulie. Cei care din diferite motive nu pot participa la evenimentul reprogramat sau pur şi simplu îşi vor banii înapoi pot cere contravaloarea biletului la reprezentanţii punctului de vânzare de la care a fost achiziţionat, începând cu data de 18 mai.

În acelaşi timp, cei care vor să participe la evenimentul de pe 2 iulie încă mai pot găsi bilete, distribuite în reţeaua Eventim, precum şi la partenerii oficiali, preţurile fiind diferite în funcţie de locurile din sală.

Pentru anul acesta, Julio Iglesias le-a pregătit o mare surpriză fanilor săi din România, astfel că artistul va urca pe scenă alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top