Connect with us

Revistateo.ro

Concertele lui Iglesias rămân la aceleași date

Inedit

Concertele lui Iglesias rămân la aceleași date

Celebrul cântăreț anunța anul trecut, atunci când a concertat ultima oară în România, că va reveni cu siguranță în țara noastră, după ce a văzut cât de iubit este de publicul de aici. Acesta s-a ținut de cuvânt și astfel a programat două concerte pentru 2015, pe scena Sălii Polivalente din Cluj, pe 22 mai, iar la Sala Palatului din Capitală pe 2 iulie.

După ce în presă și pe rețelele de socializare au apărut numeroase zvonuri cu privire la anularea reprezentațiilor sau reprogramarea lor, staff-ul lui Iglesias a transmis un comunicat de presă, prin care se arată că cele două date rămân nechimbate.

CITEȘTE ȘI: Ai bilet la concertul Julio Iglesias? S-A AMÂNAT!

„În urma numeroaselor supoziţii publicate – sau informări neclare – transmise publicului prin intermediul canalelor mass-media, precum şi al reţelelor de socializare cu privire la datele de desfăşurare ale celor două concerte pe care artistul internaţional Julio Iglesias urmează să le susţină împreună cu fiul său, la Cluj şi Bucureşti, organizatorii precizează că ambele evenimente se vor desfăşura conform programului anunţat”, se arată în comunicatul respectiv.

Drept urmare, Julio Iglesias va urca alături de fiul său, Julio Iglesias Jr., pe cele două scene din România, așa cum a fost prevăzut să se întâmple, respectiv pe 22 mai la Cluj și pe 2 iulie la București.

În plus, organizatorii au dezmințit și zvonul privind reprogramarea concertului la București din cauza incidentului provocat la un post de televiziune, în care Julio Iglesias Jr. a fost pus să adresese o lozincă politică. Astfel, aceștia spun că show-ul de la Sala Palatului din București a fost mutat pe 2 iulie din motive tehnice, iar modificarea a fost anunțată cu o zi înainte ca fiul lui Iglesias să apară la tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top