Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Cadouri de Craciun de la Sore, Dana Rogoz si Carmen Negoita la targul Cloud No 9

Sore, Dana Rogoz si Carmen Negoita vor aduce la editia de Craciun a targului Cloud No 9 din 17 si 18 decembrie de la Crystal Palace Ballrooms, produse noi si modele de genti si tinute pentru toate gusturile si listele din scrisorile catre Mos Craciun.

„Vom aduce pentru vizitatorii Cloud No 9 cea mai iubita colectie Hard Coeur, #partyhard. Toate produsele sunt realizate din lame (100% poliester) pentru a oferi fiecarei fete stralucirea vestimentara de care are nevoie. Croiurile flatante si tinuta lejera fac din fiecare piesa una de rezistenta din garderoba.”, declara cu entuziasm Sore.

„Venim cu cateva produse noi pentru Sarbatori, dar si un model de geanta pentru femeia practica. Dar vor fi modele pentru toate gusturile, de calitate si la preturi accesibile. De la mini bags pana la rucsace de diferite modele, clutch-uri supradimendionate”, subliniaza Carmen Negoita.

„Este deja o traditie participarea Moon by Dana Rogoz la Cloud no 9, un targ care a crescut tot mai frumos de la o editie la alta. De data aceasta, Mosul va gasi la standul meu, gentile cu fete detasabile (inclusiv Moon argintiu editie limitata) si tricourile cu fete detasabile din bumbac organic. Iar lumanarile cu ravas, cred ca sunt un cadou care ar putea bucura pe oricine in aceasta perioada a anului”, spune Dana Rogoz.

Vizitatorii editiei de Craciun a targului Cloud No 9 vor pleca machiati si coafati de stilisti ca pentru covorul rosu, pozati impreuna cu cei dragi de unul dintre cei mai bine cotati fotografi din Romania, dar si cu darurile de Mos Craciun bifate.

“Va fi o editie de sarbatoare, ca o poveste frumoasa pentru toti cei care ne vor trece pragul. Pentru fiecare dintre ei, Ovidiu Buta va vorbi despre cum sa combini piesele din garderoba ta pentru un outfit perfect de sarbatori, Ileana Badiu si Ana Batu vor povesti cum se poate eficientiza timpul si energia pentru cumparaturile de Craciun, Stephan Pelger va face o ghidare de “curatenie generala” virtuala in garderoba fiecaruia, Carmen Bruma va da ponturi pretioase pentru ca silueta sa poata traversa sarbatorile cu aceleasi masuri, iar Adina Halas va oferi indicia si sfaturi practice pentru a redobandi magia sarbatorilor, fara presiunea termenelor-limita.

Fotograful Marius Baragan va realiza portrete de familie celor prezenti, iar make-up artistul Sara Enache va avea grija ca fiecare vizitator sa plece de la targul Cloud No 9 ca un star de cinema.”, povesteste cu entuziasm Carmen Epuran, co-fondatoarea targului Cloud No 9 care a ajuns deja la editia cu numarul 14.

La targul Cloud no 9 vor fi peste 70 dintre cei mai creativi designeri români printre care Otilia Flonta, Mihaela Glăvan, Alexandra Abraham, Ana Kaloni, Clara Rotescu, Csilla Tulogdy, Bianca Popp, Hanami, Iutta, snob., Bookletta, Lure Studio.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe pagina de Facebook www.facebook.com/cloud9magazine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top