Connect with us

Revistateo.ro

Ozzy Osbourne, veste tristă pentru fani

Inedit

Ozzy Osbourne, veste tristă pentru fani

Celebrul cântăreţ a declarat că formaţia din care face parte va înregistra un ultim album, alături de Geezer Butler şi Tony Iommi, după care va urma în 2016 un ultim turneu, asta după ce, de-a lungul anilor, trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume.

„Plănuim ca anul viitor să înregistrăm un ultim album şi să susţinem un ultim turneu”, a declarat Ozzy Osbourne.

Ultimul album al celor de la Black Sabbath, „13”, a devenit primul disc al britanicilor ajuns pe primul loc în topurile din Statele Unite. Acesta este de altfel şi primul material înregistrat cu Ozzy Osbourne în calitate de solist, după „Never Say Die” din 1978.

CITEŞTE ŞI: Uite cum luptă Marilyn Manson contra pirateriei

Din componenţa trupei nu va face parte şi toboşarul Bill Ward, cu care starul britanic a avut un conflict pe social media, iar Ozzy a fost somat să-şi ceară scuze faţă de fostul său coleg, lucru pe care a refuzat însă să îl facă.

Rockerul nu este la primul conflict de acest gen cu foştii săi colegi. În 1979, Ozzy Osbourne a fost dat afară din band, revenind apoi în 1998, odată cu lansarea albumului de muzică live „Reunion”

Cu toate acestea, cariera de artist solo s-a dovedit a fi una de bun augur pentru starul britanic, acesta având un succes enorm în S.U.A., albumul „No More Tears” lansat în 1991 fiind recompensat cu patru discuri de platină.

Ozzy Osbourne a concertat şi în ţara noastră, în 2011, în cadrul unui turneu mondial de promovare a albumului „Scream”, lansat pe 15 iunie 2010.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top