Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum luptă Marilyn Manson contra pirateriei

Inedit

Uite cum luptă Marilyn Manson contra pirateriei

„The Pale Emperor”, albumul cu numărul 9 al cântăreţului a fost lansat pe un format neobişnuit. Acesta a ales să imprime melodiile pe un tip special de discuri negre, utilizate pentru realizarea primei generaţii de console video PlayStation 1.

Astfel, Marilyn Manson şi echipa sa au ales să nu lanseze albumul pe variante obişnuite de cd-uri pentru a lupta împotriva pirateriei online, dar şi din motive estetice, varianta de disc negru fiind mult mai potrivită petru tipul de melodii interpretate de artistul american.

CITEŞTE ŞI: Uite ce păţeşti dacă asculţi muzică mai mult de o oră

„Atunci când deschizi carcasa CD-ului, găseşti înăuntru un disc negru, peste care a fost turnată o textură termică. După ce ce încălzeşte în timp ce este ascultat, discul devine alb”, a declarat Hassan Rahim, directorul artistic al casei de discuri care a scos pe piaţă „The Pale Emperor”.

Pe lângă acest aspect, discurile respective sunt mai dure şi mai groase faţă de variantă obişnuită CD-ROM, iar astfel sunt mult mai greu de copiat de cei care le publică apoi pe internet.

„The Pale Emperor”, lansat în ianuarie, este al nouălea disc lansat de Marilyn Manson, lasat de propria casă de producţie, initulată sugestiv Hell.

Cântăreţul de 46 de ani a declarat că va porni într-un tur prin America de Nord, serie de concerte ce va debuta pe 7 iulie, în California.

În 2007, rockerul Marilyn Manson a susţinut un concert şi în România, în cadrul primei ediţii a festivalului B’estfest. Puţini ştiu că rockerul şi-a ales numele de scenă dintre două nume emblematice pentru cultura americană a anilor ’60, cel al actriţei Marilyn Monroe şi al criminalului psihopat Charles Manson.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top