Connect with us

Revistateo.ro

Rockerul Matt Roberts a murit la varsta de 38 de ani

Stiri

Matt Roberts, chitaristul formatiei 3 Doors Down, a murit la varsta de 38 de ani

Matt Roberts, chitaristul formatiei 3 Doors Down, a murit. Potrivit Dailymail, tatal chitaristului a fost ultima persoana care l-a vazut in viata. Darrell Roberts a povestit pentru presa internationala ca se afla cu fiul lui in Wisconsin, cazati la un hotel, acolo unde in seara urmatoare, Matt Roberts ar fi trebuit sa sustina un concert la un eveniment de caritate.

Citeste si: Salman Khan se antreneaza sa devina tatic

Citeste si: Irina Loghin, stil de viata sanatos. Artista nu a mai mancat carne de 30 de ani

Cateva ore mai tarziu, detectivii i-au batut la usa camerei de hotel si l-au anuntat ca fiul lui a murit. Investigatiile continua, in cazul mortii lui.
Matt Roberts a pus bazele formatiei 3 Doors Down alaturi de tobosarul si vocalistul Brad Arnold si basistul Todd Hartwell.

Artisti cunoscuti din industria muzicala au transmis condoleante. Pe Twitter, iHeartRadio a postat un mesaj: „Gandurile si rugaciunea noastra se indreapta catre Matt Roberts si familia si prietenii sai.”

Zach Myers, fondatorul si solistul trupei The Fairwell, a scris: „Matt Roberts va ramane in inima mea. 3 Doors Down va fi intotdeauna familia mea. Ce pierdere tragica!”.

3 Doors Down este o formatie rock americana, din Escatawpa, Mississippi, fondata in 1996. Initial trupa era formata din Brad Arnold (vocal/baterie), Todd Harrell (bas) si Matt Roberts (chitara), la scurt timp alaturandu-se chitaristul Chris Henderson, iar mai tarziu si bateristul Richard Liles.

Formatia a cucerit faima internationala prin primul lor single, „Kryptonite”, care s-a clasat in top 3 in Billboard Hot 100. Apoi trupa a semnat un contract cu Republic Records si a lansat albumul de debut, The Better Life, in 2000. Albumul a fost al 11-lea cel mai bine vandut album al anului, fiind certificat de 6 ori cu platina in Statele Unite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top