Connect with us

Revistateo.ro

Fiul lui Julio Iglesias va cânta în deschiderea concertelor tatălui său

Stiri

Fiul lui Julio Iglesias va cânta în deschiderea concertelor tatălui său

Fiul lui Julio Iglesias va cânta în deschiderea concertelor tatălui său. Surpriza pe care Julio Iglesias o avea plănuită special pentru fanii din România a fost devăluită. Astfel, fiul său, Julio Iglesias Jr., va fi cel care îl va acompania pe scenă pe marele artist şi care va deschide concertele din Bucureşti şi Cluj-Napoca, programate pe 20 şi 22 mai.

CITEŞTE ŞI: Julio Iglesias concertează din nou în România

Drept urmare, spectatorii vor avea parte de o premieră şi vor vedea pe scenă doi membri ai familiei Iglesias, al căror talent se pare că este transmis din generaţie în generaţie. Dacă toată lumea îl cunoaşte pe Enrique, de Julio Iglesias Jr. nu se ştie prea multe, cu toate că tatăl său a declarat că este extem de mândru de acesta, motiv pentru care a decis să-l prezinte şi publicului din România.

La scurtă vreme după ce a concertat în ţara noastră, interpretul de muzică latino a promis că va reveni, lucru ce se va întâmpla în luna mai, atunci când are plănuite două concerte: unul pe 20 mai la Sala Palatului din Bucureşti şi celălalt pe 22 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În acompanimentul bandului şi alături de fiul său cel mic, Julio Iglesia promite să ofere românilor încă două seri încărcate de romantism, muzică de calitate şi să le reamintească fanilor de melodiile pe care dansau în tinereţe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top