Connect with us

Revistateo.ro

Află totul despre cura de detoxifiere cu lămâie

Detoxifiere

Află totul despre cura de detoxifiere cu lămâie

Scopul acestui program de detoxifiere este curatarea tractului digestiv. Sursele naturale de vitamine si minerale din lamaie si siropul de artar ofera organismului ce are nevoie. De aceea este indicat sa nu mananci in timpul acestei cure.
CITEŞTE ŞI: IATĂ CELE MAI IMPORTANTE REGULI ALE DETOXIFIERII

Cura de detoxifiere cu lămâie a fost recomandată prima dată de Stanley Burroughs, autorul cărţii “Maestrul curăţării”, şi avea drept scop vindecarea ulcerelor stomacale. Cu timpul, s-a descoperit că dieta nu este benefică doar pentru stomac, ci şi pentru multe funcţii ale organismului: somn mai bun, dispoziţie pozitivă, claritate în gândire şi pierderea de kilograme în plus.

Dieta încurajează detoxifierea organismului cu ajutorul unei limonade preparate din lămai, sirop de arţar pur, piper roşu şi apă. Dieta trebuie ţinută 10 zile. Pe zi ar trebui consumate 6-12 pahare. Cu fiecare zi din dietă, dorinţa de a mânca se diminuează, iar persoana care urmează această dietă devine foarte încrezătoare în forţele proprii, putând duce cu succes dieta la bun sfârşit, fără să mănânce nimic altceva.

La finalul celor 10 zile, Stanley Burroughs recomandă consumul unui mix lichid din portocale, ţelină sau alte fructe şi legume.

Iată reţeta sucului-minune de detoxifiere creat de Stanley Burroughs (cantităţile sunt pentru un pahar):

2 linguri de suc de lămaie sau limeta

2 linguri de sirop de arţar organic

un praf de piper rosu

0,30 l apă

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top