Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum poti scapa de pistrui - Retete usoare pe care le poti face acasa

Frumusete

Afla cum poti scapa de pistrui – Retete usoare pe care le poti face acasa

Pistruii sunt pentru multe persoane o problema foarte mare, apar in special primavara si vara si aspectul unora nu este tocmai frumos. Inainte sa va propunem cateva tratamente pentru pistrui, haideti sa aflam impreuna ce sunt acestia de fapt.

Afla ce sunt pistruii si cum poti scapa de ei – Tratament

Pistruii sunt pete mici neregulate de culoare galben-bruna, care apar in urma unei expuneri la soare, mai ales la persoanele blonde sau cu parul rosu. Se intalnesc adesea la tineri, apar la varsta de 5 ani si se raresc spre varsta de 40 de ani.

Cel mai frecvent pistruii apar pe pometii obrazului, frunte si nas, iar cel mai rar ii intalnim pe gat, umeri sau dosul palmelor. Pistruii nu sunt vreun semn de boala si nici simptomul vreunei boli, au caracter ereditar si tratamentul lor consta in utilizarea produselor cosmetice pe baza de plante, tratament ce trebuie completat cu alimente formate din legume si fructe ce contin vitaminele C si PP.

Tratament pistrui – Cele mai simple metode de a scapa de pistrui

Exista o sumedenie de solutii pentru a scapa de pistrui, noi va prezentam cateva tratamente impotriva lor care va sunt la indemana si pe care le puteti aplica usor acasa.

Tratament pistrui  pe baza de castravete

Poti diminua intesitatea pistruilor cu ajutorul tratamentului cu suc de castravete, stoarce 3-4 castraveti si aplica sucul in zonele afectate sau da prin razatoare cativa castraveti si aplica peste pistrui. Sunt necesare 2-3 aplicari ale acestei solutii impotriva pistruilor si in cateva zile aspectul lor este diminuat.

Tratament pistrui pe baza de ceapa

Un tratament puternic impotriva pistruilor este cel facut din ceapa si ulei de masline. Stoarce 2-3 cepe, iar sucul obtinut amesteca-l cu ulei de masline (parti egale). Aplica pe fata solutia de cateva ori pe zi si pistrui dispar in cateva zile.

Tratament pistrui pe baza de lamaie

Stoarce bine de tot o lamaie, adauga putina sare si aplica sucul in zona afectata, ajuta rapid la eliminarea pistruilor si a altor pete de pe fata.

2 Comments

2 Comments

  1. Cozmina

    2014-05-06T18:28:17+03:00 at 2014-05-06T18:28:17+03:00

    pistruii pot insemna si alte lucruri, dar dupa un consult medical in care am fost asigurati ca singurul rau facut este complexul nostru nu vad de ce ar trebui ascunsi? ca sa daunam tenului cu fondul de ten mai mult decat o pot face altii cu vorbele? am avut si eu o perioada in care eram complexata de pistruii mei. si intr-o zi am stat de vorba cu o doamna cu mai multa experienta de viata decat mine, si am intrebato: „cum ii suportati?” mi-a raspuns scurt: „sunt un lucru minunat deosebit, pacat ca nu sunt naturali” si atunci eu m-am intrebat: „de ce sa ascund ceve ce altii isi doresc? face parte din mine, din frumusetea si unicitatea mea, iar cui nui place si prefera o persoana fara pistrui dar care nu detine calitatile mele sufletesti atunci nu ma merita”

  2. Oana

    2015-10-16T11:46:14+03:00 at 2015-10-16T11:46:14+03:00

    Cozmina ai si tu dreptate dar pentru cei care vor sa scape de pistrui sa incerce si aceste tratamente naturiste http://tratamentenaturiste.net/la-revedere-pistrui-la-revedere/

    P..S. Va rog sa lasati linkul deoarece este doar un articol care da sfaturi, nu promoveaza nici un produs comercial. Poate si pe altii ii ajuta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top