Connect with us

Revistateo.ro

ascendent

Ascendent

Afla ce ASCENDENT ai si cum te influenteaza

Ce ascendent ai te poate influenta la fel de mult ca zodia. Afla ce trasaturi ai in functie de ora la care te-ai nascut. Ti se potriveste si tie?

Ascendentul este, de fapt, zodia ce apare la orizont, la rasarit, in momentul in care te-ai nascut. De aceea, isi pune amprenta asupra personalitatii tale, la fel ca zodia ta sau, cateodata, chiar mai puternic decat ea. In functie de ascendent esti perceput intr-un anumit fel de catre cei din jur. Unii specialisti spun ca ascendentul se manifesta mai tare dupa varsta de 30 de ani.

Il poti calcula online, pe un site precum acesta. In functie de ascendent ai, vezi cum te influenteaza:

Ascendent in Berbec

Esti ambitios si hotarat, dar si incapatant. Cateodata esti impulsiv si iti pierzi rabdarea, de aceea, te enervezi repede. Partea buna este ca te calmezi imediat. Esti o fire care se entuziasmeaza repede.

Ascendent in Taur

Esti foarte decis si daca iti pui ceva in gand nu renunti deloc usor. De asemenea, esti cam gelos. Insa ai un spirit pragmatic, de aceea chibzuiesti bine banii si te pricepi sa mesteresti prin casa.

Ascendent in Gemeni

Ai tendinta de a face zece lucruri deodata, ceea ce inseamna ca risti sa gresesti. Esti mereu in miscare si foarte curios, mereu dispus sa inveti ceva si sa ajuti pe cineva. Iti place sa calatoresti si sa explorezi.

CITESTE SI: Care este ascendentul IDEAL pentru fiecare zodie

Ascendent in Rac

Esti o persoana emotiva si esti usor de influentat. Ai o imaginatie poate putin prea bogata. Iti place mult sa ajuti oamenii, iar pentru tine familia este cea mai importanta.

Ascendent in Leu

Ai o personalitate puternica si iti place sa iesi in evidenta. De aceea, iti place sa dai prea multe sfaturi si ai vrea sa decizi in locul tuturor. Insa stii sa te faci placut si sa ii impresionezi pe cei din jur.

Ascendent in Fecioara

Iti place sa muncesti, dar esti prea perfectionist si nu esti multumit niciodata de rezultate. Poti sa pari cam aroganta. Esti insa o persoana conservatoare, diplomata si corecta.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top