Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Urania: „Este total greșit ce fac aceste zodii! M-am săturat să aud această prostie!” – S-au schimbat lucrurile!

Urania a vorbit astăzi, în cadrul emisiunii Uranissima, că mulți nativi trăiesc într-o profundă eroare de ani de zile. Mulți astrologi susțin că după vârsta de 27 de ani, zodia nativului se schimbă cu cea acendentului.

Urania a declarat că este total greșită această informație și că sub nici o forma zodiia nu se schimbă. „E ca și cum ai spune că după o anumită vârsta, din femeie ai devenit bărbat”, a declarat Urania în cadrul emisiunii sale.

Luna decembrie va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Citește mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – INTEGRAL

BERBEC – În decembrie, nativii vor fi concentrați mai mult pe cariera lor decât pe viața sentimentală. Este începutul unei perioade de succes, care va dura până la jumătatea lui ianuarie! Iar oamenii vor fi mai atrași de ei, dar ar putea să se apropie de Berbeci mai degrabă pentru bani sau succes…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

TAUR – În ansamblu, cariera lor se îndreaptă spre noi începuturi. Sunt destul de concentrați pe realizarea obiectivelor pe care le au și acest lucru va continua pentru ei până anul viitor. Se pare că Universul vrea ca ei să se bucure de libertate, de succes și de parteneriate sociale…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

GEMENI – Pentru aceşti nativi, este un moment oportun pentru evoluție socială și dragoste! Multe planete s-au mutat în jumătatea superioară a temei natale, trecând în Casa a 7-a. Încă de la 1 decembrie, Venus intră Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel, casă în care lui Venus îi place să fie! E o casă care reprezintă armonia, frumusețea și toate relațiile în viață. Ca orice Gemeni, şi aceşti nativi sunt deschişi şi atrași natural către ceilalți….CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

RAC – La 1 decembrie, Venus intră în a 6-a casă a rutinei zilnice și a responsabilităților profesionale. Este o poziție bună, iar nativii Rac vor putea găsi frumusețea și creativitatea sarcinilor simple, aproape banale aș spune…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

LEU – Cea de-a cincea casă și Saturn se ciocnesc, într-adevăr, și s-ar putea să vă simțiți acasă timp de 2 ani. S-ar putea să aibă unele inhibiții în legătură cu pofta de viață. Casa a 5-a oglindește personalitatea plăcută a Leilor, care caută plăcere, ceea ce Saturn nu le poate da…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

FECIOARĂ – Fecioarele vor aprecia cu adevărat spaţiul lor privat în această lună. Oriunde fug să se ascundă de lume, Venus va fi pregătită să îi primească cu brațele deschise. Ar putea fi înclinaţi spre un stil de viață mai confortabil, punând accent pe starea de acasă, caldă și confortabilă. S-ar putea să se simtă nostalgici cu privire la trecutul lor, iar…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

BALANȚĂ – Venus aici aduce armonie şi frumuseţe şi se asigură că şi comunicarea este exact aşa – calmă, iubitoare și adevărată. Venus poate face Balanțele mai creative în acestă lună. Nativii se pot simți atrași de învățarea unei limbi străine noi – italiană, franceză sau spaniolă. Dacă le place să scrie, Venus îi va inspira şi fiecare cuvânt va fi mai sugestiv decât până acum…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

SCORPION – Încă din prima zi a lui Decembrie, Venus va intra în Casa a 2-a a banilor proveniţi din muncă proprie şi a stimei de sine. Venus, stăpâna frumuseții și a armoniei, îi va tenta cu bunul gust și valoarea. Dacă vor cumpără vreun obiect, indiscutabil va fi elegant și de calitate…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

SĂGETĂTOR – În decembrie, Săgetătorii vor fi în centrul atenției! Pe 22 noiembrie, Soarele le-a intrat în Casa personalității și va rămâne aici până pe 21 decembrie. Nu vor avea probleme de sănătate aproape toată luna, motiv pentru care vor fi ușor înclinați spre excese….CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

CAPRICORN – Planetele care tranzitează tema natală a acestor nativi restabilesc echilibrul între identitatea personală și identitatea sinelui superior. Acest lucru poate duce la o înțelegere mai profundă a naturii realității…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

VĂRSĂTOR – Pentru acești nativi, majoritatea evenimentelor din decembrie se petrec la nivelul Caselor a 10-a, a 11-a și a 12-a. Sunt foarte concentrați pe carieră, pe prietenie și pe spiritualitate. Sănătatea lor va fi excelentă, dacă ne gândim că majoritatea planetelor sunt în poziții bune, aducătoare de noroc și de speranță în ceea ce privește energia fizică și mentalul…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

PEȘTI – Încă din prima zi, Venus intră în Casa carierei și realizărilor profesionale a acestor nativi, unde va rămâne până pe 25 decembrie. S-ar putea să se simtă atrași de persoane mai în vârstă decât ei. Și asta pentru că, în decembrie, dragostea și experiența de viață merg mână în mână…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top