Connect with us

Revistateo.ro

Aceste obiecte aduc bunăstare, sănătate și noroc în casă. Știai?

Diverse

Aceste obiecte aduc bunăstare, sănătate și fericire în casă! Trebuie să le ai pe toate

Buna avere se poate strecura fără efort în mâinile tale, prin simpla adaptare a regulilor feng shui care conferă un efect aproape magic. Iată câteva lucruri pe care să le încorporați în interiorul casei pentru a vă bucura de noroc pe tot parcursul anului!

1. Uși în culori norocoase

Cum altfel poate intra noroc în casa ta, dacă nu pe ușă? O locuință feng shui ar avea în mod obișnuit uși orientate spre nord, vopsite în vopsea albastră sau neagră, uși orientate spre sud, vopsite în roșu sau portocaliu, uși orientate spre est în nuanțe maronii sau verzi.

2. Flori proaspete

Nu numai că vă veți simți relaxat cu atingerea naturii și cu atmosfera frumoasă a florilor proaspete înflorite, dar în curând veți simți și „prezența” norocului.

Alegeți flori multicolore și așezați-le pe masă sau la pervazul geamului.

3. Mobilier bine amenajat

Mobilierul din cameră, aranjat într-o formă circulară, încurajează un flux mai lent de energie. În dormitor, se crede că energia bună este atrasă mai mult dacă o poziționezi strategic pe diagonală cu ușa dormitorului. Ar trebui să stați cu spatele la perete chiar atunci când doriți să vă relaxați.

4. Ornamente în formă de elefant

Elefanții sunt un simbol al înțelepciunii și al puterii în unele culturi. Aceste animale pot fi considerate înfricoșătoare pentru că sunt unele dintre animalele uriașe de pe pământ.

Chiar cele mai mici figurine elefant poate servi ca noroc și protecție pentru întreaga familie.

5. Bambus

Bambusul este cunoscut pe tot globul ca fiind unul dintre cele mai norocoae. Sunt plante hidroponice care dețin capacitatea de a aduce pace și noroc, o dispoziție și o productivitate mai bună oriunde ați pune-o.

CITEȘTE ȘI: 9 plante de interior magice care atrag dragostea, bucuria si prosperitatea

6. Un bol cu fructe

Un bol cu citrice sau struguri delicioși arată destul de tentant. Poate fi plasat în casă pentru a evita ghinionul și pentru a atrage prosperitate și energie pozitivă.

Aceste simboluri chinezești pentru fertilitate pot spori sănătatea sexuală. Ele semnifică și abundența și promovează sănătatea generală atunci când sunt așezate în bucătărie.

7. Potcoava

Multe culturi consideră că potcoava aduce noroc în orice casă când este așezată deasupra ușii. Unii oameni cred că așezată în sus asigura că norocul nu se va sfârși vreodată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top