Connect with us

Revistateo.ro

Aceste fetiţe gemene au avut cordoanele ombilicale legate. Iată ce s-a întâmplat după naştere!

Stiri

Aceste fetiţe gemene au avut cordoanele ombilicale legate. Iată ce s-a întâmplat după naştere!

Ce s-a întâmplat după naşterea acestor fetiţe gemene este incredibil. Ele s-au născut cu cordoanele ombilicate strâns legate!

Povestea celor două surori este fascinantă şi a devenit virală pe internet. Ele se numesc Harper şi Cleo şi locuiesc în Australia. Mama lor, Kate Lucas a fost extrem de fericită când a aflat că, pe lângă cei doi copii pe care îi avea, va fi din nou mămică. Mare i-a fost mirarea când a aflat că va avea nu un bebeluş, ci doi!

CITEŞTE ŞI: INCREDIBIL! O FEMEIE A RECURS LA INSEMINAREA ARTIFICIALĂ. IATĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE L-A CUNOSCUT PE DONATOR

Din nefericire, bucuria nu a durat foarte mult, căci cele două gemene sufereau de o boală genetică rară. Medicii i-au spus femeii încă din primele luni de sarcină că nu există o membrană de separare între bebeluşii ei, iar aceştia împart acelaşi lichid amniotic. Din acel moment, riscurile au crescut în mod dramatic şi viaţa copiilor atârna de un fir de aţă. Într-o astfel de situaţie, pe măsură ce copii cresc, pericolul de anomalii şi malformaţii este tot mai mare.

Din clipa în care a aflat, femeia a fost sfătuită să nu spună nimănui despre sarcina sa, căci şansele de supravieţuire ale fetiţelor erau minime. Nimeni nu credea că ea va putea naşte doi copii sănătoşi. I s-a dat chiar şi opţiunea întreruperii de sarcină, însă viitoarea mamă şi soţul ei au refuzat în mod hotărât.

Kate a fost internată în a 28 a săptămână de sarcină şi a rămas acolo următoarele 5. Când a sosit timpul, ea a dat naştere celor doi copii, iar medicii au rămas şocaţi. Cordoanele ombilicale are fetiţelor erau strâns legate şi nimeni nu le dădea nicio şansă de supravieţuire. Din fericire, cele două surori nu au necesitat tratament special şi au rezistat eroic. După 8 ani de zile fetiţele sunt la fel de legate aşa cum erau în pântecele mamei: sunt de nedespărţit şi se iubesc foarte mult. Specialiştii sunt de părere că ceea ce s-a întâmplat este o minune dumnezeiască.

1925348_10152871554561848_6038824316364121990_n

Sursa foto: news.com.au; womansday.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top