Connect with us

Revistateo.ro

Acest copil s-a nascut cu inima de marimea unei unghii. Ce s-a intamplat dupa nastere este uluitor!

Stiri

Acest copil s-a nascut cu inima de marimea unei unghii. Ce s-a intamplat dupa nastere este uluitor!

Acest copil s-a nascut cu inima extrem de mica, insa ce s-a intamplat dupa nastere este un miracol!

Noah Clare cantarea aproximativ un kilogram cand a fost adus pe lume si s-a nascut cu 14 saptamani inainte de termen. Medicii i-au spus mamei ca micutul nu are prea multe sanse de supravietuire si ca nu ar trebui sa isi faca sperante. Era mult prea mic, iar inima sa era aproximativ de marimea unei unghii. Sansele ca acest trup firav sa razbata in primele ore de viata erau minime.

CITESTE SI: FORMA CIUDATA A CAPULUI ACESTUI COPIL A FOST INDICIUL UNEI BOLI CRUNTE

Dupa nastere copilul a fost mutat urgent intr-o „punga speciala” pana ce a fost transportat la unitatea de ingrijire, tocmai pentru ca trupul lui micut sa aiba caldura. Orice secunda prezenta un risc major, iar medicii luptau din rasputeri. Intre timp, parintii stateau in agonie si se rugau pentru ca fiul lor sa reziste. Cu toate acestea, nimeni nu credea cu adevarat ca o minune este posibila.

Testele medicale facute imediat dupa nastere au aratat ca inima lui Noah era larg deschisa si o interventie chirurgicala era necesara de urgenta. Asadar, la doar un kilogram si o inima de marimea unei unghii Noah a intrat in operatie. Pentru parintii copilului, acestea au fost cele mai lungi 30 de minute din viata.

Inca o data Noah a sfidat toate conditiile care erau impotriva lui si a trecut cu bine de operatia extrem de riscanta. Desi in primele saptamani era extrem de slab si micut, baietelul a inceput curand sa ia in greutate si sa se dezvolte. In cele din urma a fost capabil sa respire pe cont propriu. De curand el a implinit un an si este un copil sanatos, fara urme ale problemelor de sanatate, mereu vesel si zambitor.

Sursa foto: redbookmag.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top