Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Această mamă este o eroină! Uite câți copii a făcut până la 51 de ani! Ce s-a întâmplat cu 18 dintre ei

Sebastiana Maria de Concecao este cu siguranță o mamă eroină! Deși medicii i-au supravegheat sarcina, femeia în vârstă de 51 de ani nu a întâmpinat nicio dificultate în momentul nașterii, aducând pe lume
încă un copil, un băiețel perfect sănătos, scrie presa braziliană.

CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULECU A DEZVĂLUIT UNUL DIN MARILE SECRETE DE FRUMUSEȚE ALE SALE

Cazul Sebastianei este unul rar, fapt pentru care a ajuns în atenția presei. Femeia l-a născut recent pe Tassio, care avea la naștere 3 kilograme și a primit nota 10 din partea medicilor.
„Primul meu copil a venit pe lume atunci când aveam vârsta de 13 ani. Eram încă un copil și nu cunoșteam multe lucruri. Totuși, din adolescență și până la bătrânețe, am început să nasc tot câte un copil. Întodeauna m-am văzut o mamă de mulți copii și nimic nu m-a împiedicat să devin asta”, susține brazilianca.

Pentru Sebastiana nu este o experiență nouă. Acesta este cel de-al 21-lea copil pe care îl aduce pe lume. Din cei 21 de copii, însă, 18 au plecat la îngeri. Aceasta ar fi avut acum 10 fete și 11 băieți, mai scrie presa braziliană.

Brazilianca are o metodă interesantă de a-și boteza copiii. Aceasta a numit-o pe una dintre fete Damaris, în cinstea moașei care a avut grijă de ea. Lui Tassio i-a pus numele după un reporter de la o televiziune din țara sambei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top