Connect with us

Revistateo.ro

Această femeie se trezea în fiecare zi plină de vânătăi. Motivul este șocant!

Stiri

Această femeie se trezea în fiecare zi plină de vânătăi. Motivul este șocant!

Cazul acestei femei te va șoca complet! Thea Wilson, în vârstă de 37 de ani, s-a trezit într-o dimineață plină de vânătăi.

Deși nu băuse nimic în ziua precedentă, nu se lovise și nu avusese parte de niciun incident, femeia s-a trezit plină de vânătăi mari. Acestea îi acopereau tot corpul, însă nu erau dureroase și nu dădeau niciun semn că vor dispărea.

CITEȘTE ȘI:TEST ONLINE – AFLĂ CE IQ AI

Thea a decis să meargă la medic, unde i s-a spus că a suferit o problemă a numărului de trombocite. În urma unei biopsii a măduvei osoase, femeia a fost diagnosticată cu o formă foarte rară de leucemie, care afetează aproximativ 100 de pacienți pe an.

„Nu aveam idee de unde provin aceste vânătăi. Erau mari și violet și îmi acopereau mâinile și picioarele în întregime. Îmi apăruseră câteva vânătăi mici în ultimele zile, însă nu le-am acordat atenție. Când mi-au spus că am leucemie lumea mea s-a destrămat.” a declarat Thea Wilson. Cu un număr de doar 9 trombocite- o persoană normală are între 140-400- mecanismul de coagulare a sângelui a fost redus în mod drastic lăsând-o în pericol de hemoragie internă în orice moment.

După diagnosticare femeia a început chimioterapia intensivă timp de 5 luni de zile, în paralel cu un tratament puternic cu o formă avansată de vitamina A. Dacă ar fi căzut sau ar fi suferit o lovitură superficială, ea s-ar fi aflat în pericol de moarte. Din fericire Thea a intrat în remisie moleculară și trebuie să suporte o aspirație a măduvei osoase la fiecare 12 săptămâni pentru următorii 3 ani. Leucemia ar putea recidiva, însă asta nu o va putea opri pe Thea din a-și trăi viața într-un mod normal.

Sursa foto: rantdating.com;

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top