Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Aceasta femeie a nascut cel mai greu copil din lume. Uite cat cantareste!

Cel mai greu copil din lume a cantarit la nastere aproximativ 6.8 kilograme. Este vorba despre o fetita nascuta la un spital din India si tocmai a batut orice record, catarind cat un bebelus de 6 luni. Mama sa pe nume Nandini are doar 19 ani si a nascut prin cezariana. Medicii au ramas complet uimiti de greutatea copilului si spun ca in toata cariera nu au vazut un caz ca acesta.

Dr Venkatesh Raju, unul dintre medicii care s-au ocupat de nastere, a declarat pentru Dailymail „Am 25 de ani de experienta insa nu am vazut niciodata un copil atat de mare. Ea este o minune. Cred ca nu este doar cel mai greu copil nascut vreodata in India, ci cel mai greu copil nascut vreodata in lumea intreaga.”

CITESTE SI: DE CE PRINTUL WILLIAM SI KATE MIDDLETON NU SE TIN DE MANA IN PUBLIC

CITESTE SI: 10 SEMNE CA ESTI REINCARNAT

Dimensiunile si greutatea nou nascutului i-au surprins atat pe medici, cat si pe membrii familiei. Mama sa cantareste 94 kilograme si spune ca a avut o sarcina foarte usoara. Femeia nu a avut habar ca bebelusul ei este atat de mare si cantareste dublu fata de un nou nascut normal. Din fericire ea nu a avut nicio problema grava pe parcursul celor 9 luni de sarcina si s-a simtit foarte bine. Doctorii au confirmat faptul ca ea nu are diabet, lucru care ar fi putut conduce la nasterea unui copil de dimensuni atat de mari.

Fetita care nu a primit inca un nume este la terapie intensiva si medicii inca o tin sub observatie. Ea nu prezinta nicio afectiune, respira bine si pana acum nu a prezentat probleme de sanatate, in ciuda greutatii sale. Desi medicii au fost ingrijorati la inceput de nivelul de zahar din sangele copilului, analizele au arata ca acesta este in limitele normale. Parintii ei nu se asteptau la asta, insa micuta este un adevarat mircaol pentru ei, caci si-au dormit-o foarte mult.

34997D4B00000578-3608560-image-a-46_1464173517837

sursa foto: my.vanderbilt.edu;dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top