Connect with us

Revistateo.ro

Un barbat a fost concediat pentru ca a asistat la nasterea fiului sau. Afla ce s-a intamplat si ce surpriza a avut din partea unor oameni.

Stiri

A fost concediat pentru ca a asistat la nasterea fiului sau. Apoi a primit o surpriza neasteptata

Lamar Austin din New Hampshire si-a pierdut locul de munca dupa ce a ales sa fie alaturi de sotia lui in momentul nasterii fiului lor. Trebuia sa meraga la serviciu, insa a preferat sa fie alaturi de familie cu ocazia fericitului eveniment. Povestea barbatului a atars atentia mai multor persoane si, astfel, a primit o surpriza neasteptata din partea unor persoane pe care nu le cunostea.

Si-a pierdut locul de munca dupa ce a ales sa asiste la nasterea fiului sau in loc sa mearga la serviciu. Apoi a avut parte de o surpriza neasteptata

Lamar Austin lucra pentru o companie privata de securitate. Era in timpul unui proces de instruire de 90 de zile. Nu putea lipsi. Insa, dupa ce a decis sa nu mearga la serviciu cand a aflat ca sotia lui urmeaza sa nasca, a primit vestea ca este concediat. Stirile despre cele intamplate s-au raspandit repede in orasul lui. Sara Persechino a aflat ce s-a intamplat si a decis sa il ajute pe Lamar Austin. A creat o pagina de internet in care a spus povestea lui Lamar Austin si a familiei lui.

„Cred ca ei nu ar trebui sa isi faca griji in legatura cu aspectul financiar”, a spus Sara Persechino. „Cred ca nimeni nu ar trebui sa aleaga intre familie si locul de munca”, a adaugat femeia. In urma interventiei ei s-au strans bani pentru a ajuta familia. De asemenea, Lamar a primit mai multe oferte de munca. Barbatul a fost surpins de oamenii care l-au ajutat. „Uneori pierzi ceva si castigi altceva, chiar mai bun”, a declarat el. Fostii angajatori ai barbatului au refuzat sa dea declaratii in legatura cu acest subiect.

Cand au aflat povestea lui Lamar Austin si a familiei lui, oamenii au reactionat imediat. Au fost revoltati de cele intamplate. Au spus ca nu este drept ca cineva sa treaca prin astfel de experiente. Din fericire, povestea are un deznodamant neasteptat de bun.

Articole pe aceeasi tema:

Divortul nu l-a impiedicat sa ii duca flori fostei sotii cu diferite ocazii. Care este motivul?

Burtica ei de gravida era plina de vanatai. Ce au descoperit doctorii cand i-au facut ecografie VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top