Connect with us

Revistateo.ro

A devenit mama la 12 ani dupa ce a fost violata de frate

Inedit

A devenit mama la 12 ani dupa ce a fost violata de frate

Un caz socant s-a intamplat in Scotia, tara in care o fetita de 12 ani a devenit mama dupa ce a fost violata chiar de fratele ei. La 21 de ani, Tressa Middleton a renuntat la fiica ei si a fost de acord ca micuta sa fie adoptata. Cea mai tanara mama din Marea Britanie spera ca intr-o zi fiica ei Annie sa o poata ierta pentru acest gest. Pana s-a ajuns aici, viata tinerei a fost ingrozitoare si marcata de multe cumpene.

Doborata psihic din cauza socurilor cauzate de viol si de nastere, Tressa s-a refugiat in alcool si droguri la putin timp dupa venirea pe lume a fetitei sale. Originara din Broxburn, Tressa a povestit toate experientele marcante in cartea „Tressa: mama de 12 ani”. „Stiu ca fiicei mele ii va fi foarte greu sa afle ca unchiul ei este de fapt si tatal ei. Sper sa nu ma acuze pentru ca nu am spus oamenilor ce s-a intamplat cand s-a intamplat, pentru ca am devenit alcoolica si am deraiat de pe sine. Sper sa inteleaga. Va depinde de ea, dar sper sa ma ierte”, a spus tanara.

Citeste si: Intrebari pe care ar trebui sa si le adreseze o viitoare mamica despre nasterea prematura!

Un medic rezident a revoltat Romania cand a umilit o viitoare mama

Vorbind despre copilaria ei, Tressa Middleton a dezvaluit ca a fost una foarte chinuita si marcata de lipsuri enorme: „Mama mea era o femeie a strazii si eu am fost data in grija cuiva. Toti prietenii mei erau mai mari ca mine si la 8 sau 9 ani am inceput sa beau. Imi amintesc ca intr-o zi, cei care ma ingrijeau mi-au pregatit o petrecere la McDonald’s si m-au lasat sa il vad pe fratele meu Jason. Era mai mare ca mine, dar mi-a parut bine ca l-am vazut.”

„Dupa un an m-am intors acasa in Edinburgh. Mama a incercat sa il aduca inapoi si pe Jason si el a locuit cu noi cand ne-am mutat in Arndale”, a rememorat Tressa. In 2005, la varsta de 11 ani, ea a fost violata de fratele ei mai mare. Adevarul s-a aflat de abia in 2009, cand tanara s-a confesat intr-un moment de betie. Cazul a intrat in atentia autoritatilor, iar in cele din urma Jason, mai mare cu cicni ani decat sora lui, a fost pedepsit la patru ani de inchisoare pe baza probelor ADN. Tressa a dezvaluit ulterior ca nu a spus ce s-a intamplat dupa viol pentru ca nu a dorit ca familia ei sa se mai desparta inca o data.

Jason, fratele violator

Pic shows Jason Middleton (db 9/7/89) at the High Court Glasgow. He admitted raping an 11yr old, who became pregnant. see story by Wilma Riley. Pic by Iain McLellan/Spindrift

Pic shows Jason Middleton (db 9/7/89) at the High Court Glasgow. He admitted raping an 11yr old, who became pregnant. see story by Wilma Riley. Pic by Iain McLellan/Spindrift

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top