Connect with us

Revistateo.ro

cosurile

Stiri

A decis să renunţe la un aliment şi aşa a scăpat de coşurile de pe faţă!

În timp ce unele probleme de piele au cauze hormonale, altele sunt produse de mâncare, fără să îţi dai seama. De exemplu, o femeie a decis să renunţe la un aliment şi aşa a scăpat şi de coşurile de pe faţă.

CITEŞTE ŞI: Cum să scapi de coșuri în timp record cu ulei din sâmburi de struguri

Annie Tomlin a avut de suferit ani buni din cauza acneei şi spera cu fiecare tratament nou că va scăpa de coşurile inestetice, însă niciunul nu a dat vreun rezultat.

După mai multe investigaţii, analizele au demonstrat că motivul pentru care faţa tinerei era plină de coşuri era consumul de lactate.

Se pare că problema de ten i s-a agravat după ce a descoperit un tip de brânză care îi plăcea foarte mult şi pe care îl consuma în cantităţi mari. Cu toate că în primele luni după ce a renunţat la lactate nu a observat nicio schimbare, coşurile nu mai erau atât de inflamate.

Crezând în cele din urmă că s-a înşelat şi nu brânza preferată era cea care îi cauza acnee, într-o seară, Annie a consumat din nou produsul respectiv, pentru ca a doua zi să se trezească cu o erupţie de coşuri pe toată faţa. Acela a fost momentul când a decis să nu mai consume în veci lactate, iar la câteva săptămâni după această decizie inflamaţiile au început iarăşi să dispară.

Cu toate că această decizie nu a fost susţinută şi de un dermatolog, Annie este sigură că lactatele au fost de vină pentru afecţiunea sa şi că este mai sigur să nu mai consume niciodată astfel de produse, iar acum tenul ei s-a schimbat vizibil.

Într-adevăr, se pare că în produsele lactate sunt hormoni ce duc la acnee, spre exemplu, într-un pahar de lapte crud sunt peste 60 de hormoni potrivit dr. Mark Hayman, citat de onegreenplanet.org. Mai mult decât atât, laptele reprezintă o sursă naturală de zahăr, element ce favorizează apariţia coşurilor.

Sursa foto fashion365.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top