Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

8 sfaturi să scapi de grăsimea de pe picioare

8 sfaturi să scapi de grăsimea de pe picioare:

1. ALEARGĂ PE DISTANȚE MAI MARI
Potrivit websiteului Go Ask Allice, alergatul de rezistență pe durate cât mai mare vor face ca piciorul să piardă din grăsime, iar mușchii picioarelor se vor tonifia.

2. PILATES ȘI YOGA
Sunt exercițiile perfecte pentru dezvoltarea mușchilor la picioare. Nu doar că vei pierde grăsime ci vei face ca picioarele tale să aibă forme sexy.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE FORMA PICIOARELOR DESPRE TINE

3. AEROBIC
30 de minute de aerobic pe zi înseamnă reducerea grăsimii de la nivelul picioarelor în doar 14 zile.

4. URCĂ SCĂRI
Știm că ți s-a mai spus, însă urcatul scărilor chiar ajută la sănătatea picioarelor tale. Nu alege niciodată liftul, urcă dacă e nevoie chiar și până la etajul 10. Vei nota diferența în câteva zile.

5. MERGI PE JOS
Lasă comoditatea la o parte și alege mersul pe jos. Nu urca în autobus doar pentru două stații dacă le poți face în 15-20 de minute.

6. EVITĂ PANTALONII LARGI
Evită pantalonii care se termină în formă de conuri deoarece vor da senzația unor picioare și mai groase decât le ai în realitate.

7. CHIRURGIA ESTETICĂ
Poți recurge la liposucție în zona picioarelor (fese, pulpe) însă trebuie să ai mare grijă pe urmă la ce mănânci și să faci cât mai multă activitate sportivă.

8. ÎNTINDE-ȚI PICIOARELE
Întinde-ți picioarele cât de tare poți în fiecare dimineață, în pat sau pe un covor. Fă astfel de exerciții de întindere dimineața și seara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top