Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de grăsimea abdominală simplu și eficient

Cura de Slabire

Cum scapi de grăsimea abdominală simplu și eficient

Vrei să știi cum scapi de grăsimea abdominală simplu și eficient? Ei bine, mai jos vei găsi câteva soluții simple și rapide cu ajutorul cărora vei avea silueta la care visezi. Iată ce trebuie să faci.

Iată cum scapi de grăsimea abdominală simplu și eficient

Vine vara, așa că fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine în acea perioadă. Iată ce băuturi poți consuma pentru a scăpa de problemele legate de greutate.

Poți bea chefir cu scorțișoară. Datorită densității acestuia, chefirul poate fi perceput de organism drept o mâncare solidă. Poate fi consumat la micul dejun, dar și la cină.

Scorțișoara te ajută să scapi de kilogramele în plus. Asta și pentru că reduce apetitul. Amestecă 250 de ml de chefir cu o linguriță de scorțișoară. Apoi poți consuma amestecul obținut.

Te poate ajuta și laptele cu nucșoară. Dacă prima variantă propusă mai sus nu îți surâde, atunci ai putea încerca laptele cu nucșoară. Te va ajuta să dormi mai bine. De asemenea, nucșoara are proprietatea de a accelera metabolismul. Astfel vei putea arde grăsimea în timp ce dormi. Poți pune și miere în acel emestec. Te va calma și îți va energiza corpul.

Ce spui de urmotorul amestec? Chefir și spirulină? Amestecă 250 de ml de chefir cu 2 linguri de spirulină. Spirulina îți dă senzația de sațietate. De asemenea, nu favorizează depunerea de grăsime.

https://teotrandafir.com/dieta/cura-slabire/cum-poti-slabi-4-kilograme-4-zile-cu-acest-amestec-152286/

Ai putea încerca și să conumi smoothie de mere. Se pare că dacă vei consuma 3 mere pe zi, atunci vei slăbi. Este recomandat un măr înainte de somn deoarece va favoriza arderea grăsimilor. În plus, nici nu îți va mai fi foame în timpul nopții.

https://teotrandafir.com/dieta/cura-slabire/asa-a-slabit-sore-30-de-kilograme-188392/

Acel smoothie de mere va fi băut de câteva ori pe zi, în locul gustărilor. Se recomandă și consumul acestuia înainte de somn. Pentru smoothie ai nevoie de următoarele ingrediente: 1 măr, 1 lingură de apă, 2 linguri de semințe de pătlagină și o jumătate de linguriță de scorțișoară. Amestecă la blender ingredientele, apoi poți consuma rezultatul obținut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top