Connect with us

Revistateo.ro

8 lucruri UIMITOARE despre femei. Câte dintre ele le ştiai?

Stiri

8 lucruri UIMITOARE despre femei. Câte dintre ele ştiai?

8 lucruri UIMITOARE despre femei. Câte dintre ele ştiai?

1. Cel mai intens sex a fost trăit de o femeie, care a avut 134 de orgasme într-o singură. Campion la numărul de ejaculări a fost un bărbat care a reuşit să aibă „doar” 16 orgasme într-un interval de 60 de minute.

2. Clitorisul unei femei are în jur de 8.000 de terminaţii nervoase, în timp ce penisul unui bărbat conţine doar jumătate, adică în jur de 4000. Nici nu este de mirare că femeile trăiesc sexul mult mai intens decât partenerii lor.

CITEŞTE ŞI: 5 tipuri de femei care dezamăgesc bărbații

3. Femeile se pot mândri cu propriul sistem de curăţare a vaginului, care elimină astfel toate corpurile străine din această parte a corpului.

4. În timpul actului sexual, pereţii vaginului se transformă complet, întrucât aceştia sunt prevăzuţi cu pliuri, la fel ca o umbrelă care se deschide.

5. În cazul în care te-ai întrebat de ce toată lumea calculează doar mărimea penisului, află că şi vaginul are o dimensiune medie. Aceasta se situează între 7,62 şi 10,16 centimetri, iar în cazul stimulării sexuale, organul genital feminin poate să se mărească cu până la 200%.

6. Cel mai vechi instrument ginecologic folosit şi în ziua de astăzi este speculul, utilizat pentru prima oară cu 1300 de ani înaintea erei noastre.

7. Un alt lucru uimitor legat de femei este firul de păr pubian, care are o perioadă medie de viaţă de trei săptămâni. Cel mai rezistent este firul de păr de pe cap, care nu cade deloc până la vârsta de 7 ani.

8. Vaginul este locul în care trăiesc o sumedenie de bacterii, multe benefice pentru organismul unei femei, asemănătoare celor folosite la fabricarea iaurtului, de unde şi tratamentul cu astfel de produse pentru a îmbogăţi flora vaginală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top