Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

8 lucruri pe care TOT UIT sa i le spun MAMEI!

Vorbim rar, eu muncesc, ea munceste si uite asa raman multe lucruri pe care tot uit sa i le spun mamei. Le voi spune aici, in numele tuturor si pentru toate mamele!

10 lucruri pe care tot sa i le spun mamei:

1. Mama, iti multumesc!

Nu ma intreba de ce pentru ca nu are sens. Cum pentru ce? Pentru TOT! Iti multumesc ca ai plans de fericire atunci cand ai aflat ca voi veni pe lume, iti multumesc pentru ca m-ai strans in brate pentru prima data si ai plans iarasi. Poate nu-mi mai amintesc, dar stiu sigur ca ai facut asta. Atunci mi-ai dat sentimentele tale, cele nobile, pe care le port cu mandrie acum in lume.

CITESTE SI: Scrisoare catre mama care m-a parasit cand aveam o luna de zile

CITESTE SI: Trebuie să citeşti asta. Scrisoare de la mama care lucrează, către cea care stă acasă

2. Mama, esti unica!

Toti se lauda cu cea mai buna mama si stiu ca nu e drept fata de ei sa spun asta, dar jur, mama draga! Parca esti mai buna ca toate celelalte! Parca tu ma iubesti mai mult decat o fac altele cu puii lor si parca nu ai vrea sa recunosti asta tocmai pentru ca ma iubesti mai mult decat o face oricine altcineva.

3. Mama, mi-e dor de tine!

Stiu ca ti-e greu fara mine…mama sfanta, mie mi-e si mai dor! Stiu, e acelasi joc pe care il exersam din copilarie („ba eu”, „ba eu mai mult”), dar tu ai toata copilaria mea langa tine, pe cand eu te am doar pe tine, in suflet. De ce oare nu-ti fac mai multe poze cand ne vedem?

4. Mama, stiu ca suferi!

Ti-e greu fara mine si fara fratii mei, stiu asta. Mai stiu ca nu recunosti mai niciodata, iar cand o faci simt ca mi se sfasie sufletul… Mama, voi veni sa te vad, chiar daca e pentru putina vreme…

5. Mama, esti bine?

Nu vrei sa-mi spui niciodata ce-i cu tine, ce-i in sufletul tau si de fiecare data cand te intreb schimbi repede subiectul de parca ti-e teama ca voi descoperi ceva ingrozitor. Sunt aici pentru tine, mamica mea scumpa, la fel cum si tu esti de atata timp alaturi de mine.

6. Mama, cum de ma suporti?

Cand ma gandesc cat de mult ti-am gresit, stau si ma intreb: „Mai poti?”. De la boacanele din copilarie, la certurile din adolescenta si pana la faptul ca nu fac niciodata cum zici tu…cum de ma mai suporti?

7. Mama, cum sa-ti multumesc?

Tu iti dai seama ca nu ti-am multumit niciodata pentru tot ce ai facut si faci pentru mine? Nu asa cum ar trebui cel putin…oricum tu nu ai observat asta, caci pentru tine singura multumire sunt eu. Dar eu parca as face mai mult…

8. De ce te-ai sacrificat pentru noi?

Ma intreb cateodata cum era viata ta daca nu ne ingrijeai, daca nu ne aveai…erai oare mai fericita, mai impacata? Nu stiu toate astea, dar cu siguranta nu erai la fel de implinita.

***In afara de cele de mai sus (si multe altele care imi vin acum in minte), un lucru foarte important tot uit sa iti spun, mama draga. „Te iubesc nespus!”***

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top