Connect with us

Revistateo.ro

8 lucruri pe care le vei regreta la batranete

Stiri

8 lucruri pe care le vei regreta la batranete

Exista unele lucruri pe care multi dintre noi le vor regreta la batranete. De aceea este important sa ne analizam bine stilul de viata si modul in care actionam. In acest fel poti reduce la minim regretele pe care le vei avea si iti poti trai viata din plin, bucurandu-te de absolut fiecare clipa, fie ea mai buna sau mai rea. Iata 8 lucruri pe care le-ai putea regreta cand ajungi la batranete!

1. Nu ai calatorit suficient. Multe persoane au tendinta de a amana calatoriile. Motivele sunt diverse: alegi sa economisesti, consideri ca nu ai suficienti bani, timpul nu iti permite. Analizeaza mai bine situatia in care te afli si incearca sa te plimbi mai mult prin lume. Nu vrei sa regreti ca nu ai vazut tot ce era mai frumos!

2. Nu ai invatat o limba straina. Nu exista nicio scuza pentru care sa nu inveti si o alta limba. In afara de faptul ca iti va folosi mai mult ca sigur la un moment dat, este grozav sa poti comunica cu alti oameni in limba lor materna.

CITESTE SI: CE A FACUT ACEASTA MIREASA LA PROPRIA NUNTA, IN BISERICA, I-A LASAT PE TOTI FARA CUVINTE

CITESTE SI: ESTI DE ACORD CU ALAPTAREA IN PUBLIC?

3. Ai ramas in relatii care nu au fost benefice pentru tine. Cu totii facem astfel de compromisuri, insa nu realizam ca acestea sunt se transforma de fapt in cele mai mari regrete pe care le vom avea.

4. Nu ti-ai vazut artistul preferat. Mereu amani momentul, insa nu se stie de cate ori va aparea ocazia. Profita cat esti tanar pentru a merge la concertele artistilor tai favoriti.

5. Nu ai avut grija de conditia ta fizica. Starea ta de sanatate ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate. La batranete, faptul ca nu te-ai ocupat indeajuns de conditia ta fizica va fi unul dintre primele tale regrete.

6. Ti-a fost teama sa iti exprimi sentimentele si sa spui ceea ce gandesti. In acest fel ratezi foarte multe oportunitati si ii lasi pe ceilalti sa isi creeze pareri eronate despre tine.

7. Ti-a fost teama sa spui „Te iubesc” la momentul potrivit. Poate asa ai pierdut o persoana extrem de draga, sau chiar sufletul pereche. Profita de timpul pe care il ai!

8. Ai sprijinit visul altuia in loc sa il duci la indeplinire pe al tau. Este in regula sa ii ajuti pe ceilalti sa isi atinga scopurile, insa nu trebuie sa uiti de propriile tale dorinte si vise. Acestea sunt cele mai importante.

sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top