Connect with us

Revistateo.ro

Dragostea nu tine cont de nimic! Asta a dovedit si o tanara care a decis sa se casatoreasca cu iubirea vietii ei, fara sa tina cont ca viitorul sau sot era imobilizat intr-un carucior cu rotile.

Inedit

Lectie de iubire: s-a casatorit cu el desi avea un picior amputat. Ce surpriza a avut in ziua nuntii

Aceasta este o reala poveste de viata. Kevin a suferit un accident in urma cu 13 ani, in care si-a rupt picioarele. Ulterior, el a dezvoltat un sindrom, care i-a tulburat nervii unui picior, iar medicii au decis sa i-l amputeze.  Desi a ramas imobilizat intr-un carucior cu rotile, Kevin si-a pastrat optimismul si puterea de a merge mai departe.

Intr-o zi, el a intalnit-o pe Kim si a fost dragoste la prima vedere. Pentru ea, suferinta lui Kevin nu era un defect, din contra, l-a sprijinit si l-a ajutat sa vada alte parti frumoase ale vietii.

Timpul a trecut, dragostea i-a unit si au decis impreuna sa se casatoreasca. Pentru Kim nu a contat ca-si va petrece intreaga viata cu un om imobilizat in carucior. Astfel ca cei doi au inceput pregatirile pentru marele eveniment din viata lor.

Ziua nuntii a venit, iar Kevin a oferit o surpriza emotionanta atat viitoarei sale sotii, cat si invitatilor la nunta. In biserica, in momentul in care mireasa pasea spre altar, toata lumea a fost rugata sa se ridice in picioare. In acel moment, Kevin s-a ridicat si el din carucior, iar mireasa a inceput sa planga de fericire.

Kevin a pregatit totul din timp. A mers la fizioterapeut, si-a cumparat proteza si prin multe exercitii a invatat sa mearga din nou. Asta da dovada de iubire!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top