Connect with us

Revistateo.ro

5 SEMNE care arata ca sunteti SUFLETE PERECHE

Cuplu

5 SEMNE care arata ca sunteti SUFLETE PERECHE

Se spune ca atunci cand esti fata in fata cu sufletul pereche, conexiunea este evidenta, ca si cum s-ar regasi doua persoane din trecut. Daca nu esti convinsa doar de clicul din momentul in care faceti cunostinta, trebuie sa fii atenta la cateva aspecte. Iata care sunt cele 5 semne care arata ca sunteti suflete pereche!

5 SEMNE care arata ca sunteti SUFLETE PERECHE

1. Naturaletea
Cum spuneam mai sus, cand doua suflete pereche se intalnesc, legatura dintre acestea este foarte puternica, ca si cum s-ar cunoaste de undeva, desi se vad pentru prima oara abia atunci. Dialogul intre cei doi decurge natural, cursiv si fara momente de stanjeneala, cum ar fi normal atunci cand vorbesti cu o persoana straina.

2. Siguranta
Desi la inceputul unei relatii este normal sa simti fluturasi, tu simti siguranta si stabilitate. Acest lucru se datoreaza faptului ca ai langa tine sufletul tau pereche. Acum ca v-ati regasit, relatia se va indrepta doar catre bine.

3. Sentimente de deja-vu
Senzatiile de deja-vu sunt destul de comune in ziua de azi, dar cand se manifesta in relatie, este clar ca e vorba despre jumatatea ta. Asta inseamna ca v-ati iubit intr-o viata anterioara, iar aceste senzatii reprezinta franturi de amintiri.

4. Stiti anumite lucruri fara sa vorbiti
Gusturile difera de la persoana la persoana, dar cand vine vorba de partener, intuitia ta rareori da gres. Poti ghici cu usurinta ce muzica ii place, ce gen de filme si alte lucruri minore ii sunt pe plac. La fel si in cazul partenerului. Si el stie anumite aspecte despre tine, fara sa ii fi dat prea multe detalii.

5. Sunteti lipsiti de inhibitii
Prima noapte petrecuta in dormitor poate fi jenanta pentru orice cuplu, dar daca amandoi ati fost lipsiti de inhibitii, ei bine, el este alesul. Atunci cand sufletele pereche se regasesc, nu exista momente de stanjeneala sau rusine intre ei, mai ales in patul conjugal.

Cate dintre ele ai bifat? Spune-ne in comentarii!

CITESTE SI: Numerologia iubirii: Calculează numărul perechii voastre și vezi cât timp veți fi împreună!

Pentru a calcula numărul perechii, în numerologia iubirii, trebuie să știi data de naștere a iubitului tău. Se pun împreună datele voastre de naștere, calculându-vă cifra destinului fiecare în parte după care se unesc (se adună) pentru a descoperi numărul destinului vostru comun.

Iată cum calculezi numărul perechii voastre de dragoste: Exemplu:
Data de naștere a ei: 17.06.1985. Dacă ea s-a născut pe 17 iunie 1985, vom afla mai întâi cifra destinului adunând toate numerele ce le conține data nașterii: 1+7+0+6+1+9+8+5=10, care se mai adună încă odată (cifra destinului nu poate fi decât de la 1 la 9 sau cifra 11, fiind cifra cea mare): 1+0= 1. Apoi se calculează cifra destinului a iubitului tău. Să presupunem că el s-a născut pe 17.07.1984: 1+7+0+7+1+9+8+4= tot 10, deci 1+0 = 1. Amândoi aveți cifra destinului 1. Aceste numere se vor aduna, astfel încât 1+1 = 2. Numărul destinului perechii voastre este 2. Iată interpretările:

1: Relația voastră de iubire este una rece, distantă. Din nefericire, nu veți fi mult timp împreună din cauza orgoliului și a independenței prea mari pe care doriți să o aveți, gândindu-vă doar la propria bunăstare.

2: Este o relație plină de încercări. Puteți sta împreună de la o săptămână până la ani de zile: totul depinde de cum știți să gestionați situațiile de conflict.

3: Armonia este principala caracteristică a acestei relații. Nu concepeți nici măcar o zi în care să nu petreceți timpul împreună ascultându-vă reciproc atunci când aveți nelămuriri de spus.

4: Relația voastră ar trebui să fie programată. Niciunul nu are timp de celălalt din cauza greutăților de la locul de muncă, amândoi puneți preț prea mare pe carieră și distrugeți povestea de iubire în câteva luni.

5: Dacă numărul perechii voastre este 5, află că veți fi împreună până la capătul vieții. Nu aveți niciun regret legat de activitățile voastre comune.

6: Relația voastră se bazează foarte mult pe sex. Dacă nu ar exista sexul, ați fi de mult timp despărțiți. Sexul vă ține legați unul de celălalt. Maximul de durată a relației: 8 luni.

7: Contrar interpretării de la numărul 6, sunteți două suflete pereche însă nu prea vă potriviți la pat. Comunicați foarte bine în afara dormitorului și chiar nutriți sentimente profunde de iubire unul pentru celălalt. Relația nu are cum să dureze mai mult de 6 luni fără sex.

8: Aveți scopuri și interese comune în viață ceea ce vă ține unul lângă celălalt chiar și ani de zile. Când proiectele comune s-au terminat, s-au dus și fluturii în stomac, însă.

9: Creați o legătură de nepătruns. Sunteți în adevăratul sens al cuvântului soț și soți, adică și la bine, și la greu.

11: Este numărul perechii cel mai căutat de toată lumea. Relația voastră este perfectă: vă iubiți, nu aveți nimic să vă reproșați și trăiți cu intensitate dragostea în fiecare minut. Nimeni nu reușește să înțeleagă cum puteți să fiți ca doi adolescenți și după 50 de ani.

3 Comments

3 Comments

  1. nicooescu

    2016-01-05T23:53:45+02:00 at 2016-01-05T23:53:45+02:00

    Toate din partea mea, numstiu daca asa a fost si din partea lui !

  2. Tana

    2016-01-23T03:19:13+02:00 at 2016-01-23T03:19:13+02:00

    Infricator dar toate sau bifat la mine

  3. Robert

    2018-04-24T13:11:12+03:00 at 2018-04-24T13:11:12+03:00

    Toate sau bifat, insa din nefericire noi nu mai suntem ipreuna 🙁

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top