Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care cunoaste fericirea abia la batranete

Astro-FUN

Zodia care cunoaste fericirea abia la batranete

Viata acestei zodii este plina de intrebari. Gandeste prea mult lucrurile si asta o face nefericita. Aceasta zodie sufera de cele mai multe ori de complexul intelectualilor si seamana perfect cu personajul prinicipal din cartea lui Martin Page, „M-am hotarat sa devin prost”.

Bineinteles ca vorbim despre nativul nascut in prima jumatate a lunii sale astrale, pentru ca cei din a doua jumatate a lunii sunt ceva mai exuberanti.

Toata viata face sacrificii pentru a strange. Strange si iar strange, insa aduna si multe frustrari pe langa rezultate de succes. Alaturi de Scorpion si Peste, poate fi considerat cel mai pesimist semn zodiacal.

Fericirea de la a doua tinerete

Desi are toate motivele din lume sa fie fericit, cunoaste acest sentiment de implinire abia la a doua tinerete, cand invata sa impleteasca perfect superficialitatea, naivitatea si dulcegaria specifica unui copil cu ratiunea.

Este o zodie care sufera pana la batranete din cauza lipsei de autostima. Odata instalata batranetea, parca depaseste orice grija si incepe sa intinereasa sufleteste, exact invers fata de cum traieste majoritatea.

Este vorba despre zodia Fecioara, insa numai acel nativ nascut pana pe 15 septembrie. Fecioarele care vin pe lume din 16 incolo imprumuta pozitivitate de la Balante si sunt mai constiente de partile bune din viata lor. Nativul Fecioara se dedica trup si suflet celor din jur si uita de multe ori de visele sale.

Este considerata zodia sacrificiului reusind sa traiasca prin ceilalti de cele mai multe ori. Cat despre Fecioarele nascute intre 16 si 21 septembrie, acestea sunt ceva mai optimiste si mai vesele, pline de energie, in ciuda faptului ca sunt destul de expuse starilor depresive pentru ca au si ele dileme suficiente. Cine credea ca toate Fecioarele sunt la fel, s-a inselat!

Top 4 zodii care NU STIU SA IUBEASCA

Cum ii demonstrezi unei persoane ca o iubesti? Aratandu-i respect pentru felul ei de a fi, a-i acorda suficienta libertate incat sa se simta confortabila in preajma ta. Vezi care sunt zodiile ce nu stiu sa faca asta.

Top 4 zodii care nu stiu sa iubeasca:

LOCUL 4: RAC

Nativul nascut in zodia Rac face confuzie uriasa intre obsesie si iubire. Acesta nu stie sa iubeasca fara a-si teroriza partenerul cu o sumedenie de intrebari, fara a-i controla fiecare miscare.

Racul sufera foarte mult atunci cand nu reuseste sa isi faca partenerul de viata sa danseze dupa cum canta el.

LOCUL 3: BERBEC

Nativul Berbec este atat de incapatanat incat isi dezamageste usor sufletul pereche prin impertinentele sale. In situatiile in care vrea sa aiba dreptate uita pana si de persoana iubita atunci cand vrea sa isi arate coltii incapatanarii.

LOCUL 2: LEU

Leul se lauda ca iubeste dar nu stie sa o faca, in realitate. Acest nativ se iubeste doar pe sine. Narcisistul zodiacului vrea alaturi de el o persoana care sa ii ofere complimente de dimineata pana seara.

LOCUL 1: CAPRICORN

Cel care trebuie sa invete sa iubeasca cel mai mult este Capricornul. Latura sa materialista anuleaza uneori orice farama de sentiment pur, autentic.

Nu stie sa faca diferenta intre scopurile financiare comune ale unui cuplu si dragoste.

Sursa foto: bknation.org

CITESTE SI: Top 4 zodii care iti spun TE IUBESC doar cand au nevoie de BANI

Urmatoarele 4 semne zodiacale spun TE IUBESC doar atunci cand au nevoie de bani. Vezi cele mai materialiste persoane si ai grija cum iei complimentele din partea lor.

Top 4 zodii care iti spun te iubesc doar cand au nevoie de bani:

LOCUL 4: SCORPION

Iti va indruga numai lucruri frumoase, te va lauda non-stop, va spune cat de frumoase sunt clipele petrecute cu tine si toate acestea cu un singur scop: vrea ceva material de la tine. Scorpionul este ahtiat dupa cadouri scumpe si va urmari tot timpul cum sa te pacaleasca sa i le cumperi.

LOCUL 3: VARSATOR

Varsatorul nu pare materialist si asta datorita inteligentei cu care isi ascunde adevaratele intentii. Niciodata nu vei banui ca te vrea doar pentru bani deoarece are tactici ascunse pentru a ajunge la inima ta si chiar va fi extrem de credibil atunci cand isi va declara sentimentele.

LOCUL 2: TAUR

Taurul nu poate concepe o relatie de iubire in care sa nu se simta confortabil din punct de vedere financiar. Dragostea chiar trece prin stomac insa Taurul profita de acest argument mai ales pentru situatiile in care vrea lucrurile luxoase pe care le vede prin magazine.

LOCUL 1: CAPRICORN

Cel mai materialist dintre toti este Capricornul. Acest nativ te va imbrobodi cu dragostea lui fictiva pentru a profita de banii tai. Nu ai mare incredere cand devine brusc cea mai iubitoare si cea mai intelegatoare persoana de pe planeta. Daca vei cadea in capcana lui, vei ramane falit!

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top