Connect with us

Revistateo.ro

Seductie

Zodiile de femei care își găsesc bărbatul potrivit de Revelion

5 zodii feminine au toate șansele să își găsească marea dragoste în noaptea dintre ani, noapte dintre 2017 și 2018.

Zodiile de femei care își găsesc bărbatul potrivit de Revelion:

FEMEIA TAUR – Nativele din zodia Taur care nu sunt implicate acum într-o relație au toate șansele să se îndrăgostească chiar în ultima noapte din 2017.

Farmecul lor va fi unul debordant. Vor avea suficientă carismă încât să cadă toți bărbații la picioarele lor în cea mai specială noapte a anului.

FEMEIA DIN ZODIA FECIOARĂ – Nativele zodiei Fecioară vor renaște din propria cenușă la finalul lui 2017. Au toate șansele să iasă în evidență și vor scoate de la naftalină toate calitățile lor pentru a-i cuceri pe ceilalți.

Aceste femei au carismă, au acel ceva, lipici, magnetism la bărbați. Sunt foarte inteligente și știu să se facă plăcute în orice context.

FEMEIA BALANȚĂ – Și femeile născute în zodia Balanță sunt puse pe fapte mari în noaptea dintre ani. Nu e deloc exclus să înceapă o relație cu o persoană pe care o știu de mai multe timp, dar față de care nutresc sentimente profunde de curând.

Pot avea loc schimbări fundamentale în viața lor sentimentală, schimbări care le vor aduce din nou zâmbetul pe buze.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

FEMEIA SCORPION – Femeile Scorpion au magnetism, sunt extrem de axate pe ceea ce vor să obțină și le iese totul din prima.

Sunt misterioase din fire și chiar aceasta e arma lor de seducție. Pot întâlni bărbatul ideal în noaptea de Revelion, mai ales că, din punct de vedere astrologic, aceste femei vor porni cu dreptul în anul 2018.

FEMEIA VĂRSĂTOR – O iubire ca în filme se arată și în harta iubirii pentru femeia Vărsător. Tot anul l-au căutat pe prințul din povești, iar acesta poate apărea în noaptea cea mai importantă dintre ani.

Vor fi extrem de pasionale, de cuceritoare, vor comunica mai mult și mai bine ca niciodată. Cupidon le sare în ajutor.

Află și: Top 5 zodii care se îmbogățesc ușor. Trag toți banii la ele!

5 dintre nativi o duc bine mai mereu. Știu să aibă grijă de bani și știu să îi scoată chiar și din piatră seacă.

Cele 5 zodii care se îmbogățesc ușor:

1. Persoanele născute în zodia Fecioară au idei care produc foarte mulți bani. Niciodată nu sunt lipsiți de imaginație.

Știu să facă bani în cele mai dificile situații. Fac față crizelor financiare cu lejeritate. Acești nativi nu sunt genul care să trăiască pentru bani, poate tocmai de aceea știu să îi chivernisească mai atent.

Au mereu un plan B pus deoparte atunci când totul pare să se ducă de râpă. Știu cum să abordeze situațiile ca să nu sărăcească niciodată.

2. Și Gemenii se pricep să facă bani. Acești nativi gândesc foarte complex orice situație, mai ales când vine vorba de business. Sunt foarte hotărâți când au un plan mare și nu se lasă până nu văd succesul cu ochii lor.

S-au născut să fie antreprenori și să îi inspire și pe ceilalți. Pot activa în mai toate domeniile, mai ales în comunicare, care este punctul lor forte.

3. Capricornii sunt genul de persoane care scot bani și din piatră seacă. Nu le place să stea culcați pe o ureche.

Problema majoră a acestor nativi este că nu știu când să se oprească. Exagerează de multe ori în privința obținerii banilor, iar din această cauză au toate șansele să îi piardă foarte ușor.

Ceea ce trebuie să învețe ei este să se oprească la timp, să se mulțumească și cu puțin. Au parte de surprize plăcute mai mereu.

4. Leii sunt niște genii când vine vorba de făcut bani. Marele lor avantaj este că fac mereu ce le place, deci îmbină la perfecțiune utilul cu plăcutul.

Nu stau niciodată cu mâna întinsă, ba dimpotrivă, sunt mereu în mișcare, mereu activi. Le place să facă mereu ceva, mai ales dacă vine vorba de ceva artistic.

Ei sunt foarte creativi de felul lor și au harul de a le transmite și celor din jur această calitate. Sunt genul de persoane care știu că se poate și își demonstrează mereu că nimic nu este imposibil oricât de grea ar fi o muncă sau alta.

5. Ultimii, dar nu cei din urmă, Scorpionii. Acești nativi de apă au suficiente caracteristici încât să se îmogățească și o fac de cele mai multe ori subit.

Sunt capabili să gândească afaceri complexe, extrem de interesante și de spectaculoase pentru cei din jur.

Sunt inovatorii zodiacului. Au mereu ceva de spus în lumea afacerilor. Sunt oameni puși pe treabă, suficient de perseverenți, de ambițioși și de răbdători.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top