Connect with us

Revistateo.ro

7 lucruri pe care le poți folosi când îți faci manichiura

Stiri

7 lucruri pe care le poți folosi când îți faci manichiura

Îți place să ieși din anonimat și nu ești fanul manichiurilor simple și culorilor uniforme? Să îți faci manichiura la salon, nu este întotdeauna cea mai grozavă soluție pentru buzunarul tău. Există însă lucruri care te pot ajuta să obții chiar tu, acasă la tine, efectul unor unghii deosebite prin crearea modelelor pe care ți le dorești. Iată 7 lucruri obișuite pe care le poți utiliza să îți înfrumusețezi unghiile!

1. Agrafele de păr. Da, simplele agrafe de păr te pot ajuta să creezi modele nemaipomenite. Bagă-le în sticluța cu oja ta preferată și apoi trasează diferite dungi și modele pe unghii.

2. Pensoanele pentru desen. Te ajută să creezi buline mari, sau dungi late.

3. Vărful unui pix. Poți obține puncte mici, curate, pe unghiile tale, cu ajutorul unui pix. Vărful pixului crează cele mai ordonate buline foarte ușor. Asigură-te că pixul este gol și înmoaie-l în culoarea ta favorită.

CITEȘTE ȘI: SFATURI IMPORTANTE PENTRU PEDICHIURĂ

4. Chibriturile. Chibritul este un instrument interesant cu care poți crea modele variate. Poți utiliza ambele capete pentru a obține forma dorită. Partea colorată oferă forme rotunjite, în timp ce cu celălalt capăt poți face puncte pătrate, unice și foarte frumoase.

5. Scobitorile. Scobitorile sunt ca niște mici bijuterii pentru arta decorării unghiilor. Ambele capete pot fi folosit pentru a crea modele care arată foarte profesional pe unghii, cum ar fi modelele florale.

6. Agrafele. Acele de siguranță sunt in instrument fantastic pentru decorarea unghiilor, deoarece sunt foarte subțiri. Poți crea puncte minuscule, care arată elegant și sofisticat.

7. Creioane. Creioanele obișnuite pot fi folosit epentru un design deosebit al unghiilor. Poți folosi ambele capete, în funcție de modelul pe care îl dorești – linii fine, puncte mici, buline mari și ondulate.

Ce spui de aceste idei inedite?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top