Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

7 lucruri DELOC ROMANTICE pe care trebuie sa le accepti in relatia ta

La inceput, totul pare roz in orice relatie de iubire insa cu trecerea timpului lucrurile se schimba. Romantismul dispare si apare un altfel de relatie, bazata pe alte principii decat cele care au stat la baza imperecherii.

7 lucruri deloc romantice pe care trebuie sa le accepti in relatia ta:

1. SFORAITUL PARTENERULUI

Noptile de amor de odinioara se pot transforma in adevarate episoade de cosmar. La inceputul relatiei, cand nu locuiati impreuna, nu erati nevoiti sa suportati oftatul si rasuflatul celuilalt, cu atat mai putin sforaitul.

CITESTE SI: UITE CE STIE FACEBOOK DESPRE RELATIA TA SI HABAR N-AVEAI!

2. IUBIREA NU E SUFICIENTA

Vor veni zile in care veti ajunge amandoi la concluzia ca sentimentele de amor nu va platesc chiria, factura la lumina, mancarea din farfurie sau escapadele la munte.

3. VEI AVEA MOMENTE IN CARE TE VEI SIMTI SINGUR

Singuratatea in doi afecteaza pe toata lumea, indiferent de cat de mare este dragostea chiar si la ani de zile dupa casatorie. Oamenii au nevoie de propriile lor momente de intimitate, si, oricat de mult ar tine la cineva, simt necesitatea unui refugiu in lumea lor imaginara din cand in cand.

4. „TE IUBESC” DEVINE O PROPOZITIE SPUSA DIN INERTIE

Trebuie sa recunoastem ca iubirea se transforma de-a lungul relatiei iar acel „Te iubesc” spus la inceput nu va semana deloc cu declaratia de iubire facuta la 1 an de la relatie.

5. VOR FI MOMENTE CAND NU VA VETI SIMTI ATRASI FIZIC UNUL DE CELALALT

Mai ales daca va casatoriti. Potrivit unui recent studiu al cercetatorilor britanici, atat femeile cat si barbatii se ingrasa dupa ce au trecut in fata altarului.

6. ITI VEI DA SEAMA CA NU ITI PLACE TOTUL LA PARTENERUL TAU

La inceput, din cauza fluturilor din stomac, al entuziasmului aproape adolescentin pe care il ai dorind sa cunosti o noua persoana, ajungi la adoratie. Cu timpul insa, observi ca nu toate lucrurile pe care le gandeste sau le face partenerul de viata sunt compatibile cu viziunea ta despre viata. Acela declick este extrem de dificil de suportat.

CITESTE SI: TOP 3 ZODII CU CARE RELATIA DE IUBIRE DEVINE UN BALAMUC

relatia - 29072015 - 3

7. VA VETI UITA DUPA ALTII/ ALTELE

Si atunci apar crizele de gelozie, deloc romantice in relatia ta. La acest capitol nu exista o statistica definitiv privind care dintre sexe este mai gelos: atat barbatii cat si femeile devin vulnerabili cand partenerul isi indreapta atentia catre altcineva, fie si admirativ, pe strada.

Sursa foto: uplandsfestival.co.za, exclusivehdwallpapers.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top