Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

6 trucuri de frumusete WOW de la Marilyn Monroe

Despre frumusetea lui Marylin Monroe s-au scris tone de articole in reviste si ziare, s-au facut documentare si filme cu tonele. Insa, ce trucuri a folosit cu adevarat cea mai mare diva din istorie Americii? Descopera-i mai jos secrele!

1. SPALA-TI FATA CU FRUCTE

In special cu capsuni. Marylin Monroe si alte vedete ale anilor ’60 foloseau fructele pentru a-si curata fata de bacterii si a-i reda finetea.

2. FOLOSESTE UN CREION ALB PENTRU CONTURUL OCHILOR

Marylin Monroe folosea mult creioanele dermatografice de culoare alba. Vedeta Americii il aplica pe linia de jos a genelor, iar pe pleoape se farda normal.

CITESTE SI: TRUCURI DE FRUMUSETE PENTRU ZILELE AGLOMERATE

3. PARFUMEAZA-TI PIAPTANUL!

Inainte de a te pieptana, baga-ti piaptanul in putin parfum. Vei mirosi mai bine si in acest mod iti umezesti putin parul pentru ca acesta sa fie mai matasos.

4. PUNE GHEATA PE FATA!

Daca vrei o piele cat mai fina, fa ca marile vedete ale Americii de alta data. Pune cateva cuburi de gheata direct pe tenul tau, la prima ora a diminetii. Stai asa pana acestea se topesc si apoi spala-te cu sapun normal si apa de la robinet.

5. SPALA-TE CU ULEI DE MASLINE IMEDIAT PE CAP IMEDIAT DUPA DUS

Cum reusea Marylin Monroe sa aiba mereu un par stralucitor, cu fire de par ferme si deloc erodate? Dupa fiecare baie aceasta isi dadea parul in ulei de masline. Dupa 10 minute de stat cu uleiul de masline in cap, se clateste capul cu apa rece si apoi se aduna parul intr-un prosop.

6. RUJ ROSU + PETALE DE TRANDAFIRI

Inainte de a-ti cadorisi buzele cun un ruj de culoare rosie, freaca-ti buzele cu petale de trandafir rosu pentru a maximiza efectul pe care il vezi in toate fotografiile color cu Marylin Monroe.

Sursa foto: gentside.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top